Rowerowa znajomość.

Rowerowa znajomość.
Witam uśmiechem:-)
Mój przekaz kieruję do zgrabnej, szczupłej przedstawicielki płci pięknej, która byłaby zainteresowana, wspólnym przemierzaniem ścieżek rowerowych (oczywiście na rowerach:-)),
z wysokim, szczupłym mężczyzną, z dużą dozą dobrego humoru i kultury osobistej, milowymi krokami dobiegającym do 40:-). Anons bez podtekstów seksualnych w tle, mamy się wzajemnie motywować do jazdy, której w pojedynkę niekiedy brakuje!
Oczywiście nasuwa się pytanie, to dlaczego ma być Taka, a nie Inna, w końcu to tylko oddawanie się przyjemności jazdy rowerem:-)
A no dlatego:-)
I właściwie, mógłbym na tym zakończyć dalsze dywagacje:-)
Jednak moja skłonność do komunikacji, nakazuje mi nieco bardziej rozwinąć się w tym temacie.
A mianowicie, z racji zamiłowania do wszelakiej estetyki, popartej własną aparycją na niezłym poziomie, lubię się otaczać pięknem w każdej postaci:-)
Nie ograniczam barier wiekowych, aczkolwiek byłoby miło, gdybyś miała własne zdanie na tematy pospolite, a nawet potrafiła je z łatwością wyrażać. To tak na wypadek, możliwych, chwilowych postojów, przy kawie lub zimnym napoju:-)
Ruszam z Zaspy/Przymorza, więc zapraszam najchętniej, z okolicznej części miasta (Przymorze, Zaspa, Wrzeszcz, Oliwa, Żabianka, Jelitkowo, Brzeźno itp. - jest tego trochę:-)). Nie mam nic przeciwko, jeśli mieszkasz w bardziej odległym zakątku, ale musisz być świadoma swoich możliwości (spotkamy się w połowie drogi), aby móc jeszcze chwilę wspólnie ,,pośmigać,, a nawet wrócić do domu, bez skrajnego wyczerpania. Nie chciałbym mieć Cię na sumieniu:-) A może Ty mnie:-))).
Nie jestem żadnym wyczynowcem, choć radzę sobie również na dłuższych dystansach, zależnie od tempa. Zapraszam do kontaktu mailowego. Napisz pokrótce, jakie są Twoje możliwości czasowe, wytrzymałościowe itp. Ewentualnie zapytaj, jeśli coś Cię interesuje bardziej szczegółowo.
Pozdrawiam, czekają na maila od Ciebie:-). bicykl.kellys@vp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

za duzo czytania

za dużo czytania,nikogo nie znajdziesz:)))

oj tam zaraz 'nie znajdziesz'. kto szuka ten znajdzie.
oj tam zaraz 'za dużo'. no dużo dużo ale why not skoro na temat i po ludzku?
w najbliższej wolnej chwili skontaktuję się po 'szczegóły rowerowe' np takie jak uzgodnienie trasy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witaj Michał ;)
W najbliższej wolnej chwili skontaktuję się po 'szczegóły rowerowe' np takie jak uzgodnienie trasy. Z opisu wynika, że głównie nastawiasz się na alejkę nadmorską?
Pozdr. A.
Sorry za 'spamowanie' pierwszego komentarza ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Komunikacja to podstawa:)

Niestety muszę ,,zmartwić,, osobę, która wyciągnęła błędny wniosek z mojego przekazu.
Bardzo rzadko przemieszczam się nadmorską alejką:) Ewentualnie gdy przecina moją, zaplanowaną trasę:)
Zapraszam po szczegóły rowerowe:)

Otóż to...plus żelaza logika.
Wymienianie przez Ciebie wszystkich możliwych dzielnic ale tylko tych leżących na osi alejki nadmorskiej ("zapraszam najchętniej, z okolicznej części miasta (Przymorze, Zaspa, Wrzeszcz, Oliwa, Żabianka, Jelitkowo, Brzeźno itp.") jest jasnym komunikatem co do preferowanej przez Ciebie lokalizacji.
Dodanie że pozostałe inne dzielnice są 'bardziej odległym zakątkiem' już totalnie nakierowało uwagę na trakt nadmorski (bo względem czego są 'dalsze' od wymienionych wcześniej - ano od morza).
Tak więc wnioski nie są wyciągnięte błędnie, ale przekaz nie jest komunikacją ale dezinformacją.
Tak to bywa z nadmiarem słów. Ale to już zauważył ktoś z pierwszego komentarza.
Poza tym, czytając słowo w słowo- w komentarzu nie ma śladu 'zmartwienia' a wyłącznie próba uściślenia bardzo długiego opisu z którego nie wynika najważniejsze i po które to najważniejsze trzeba już dodatkowo dopytywać. Komunikacja nie polega na domniemywaniu stanu emocjonalnego komentatora, który przecież nie napisał ani słowa, czy go smuci czy cieszy jeżdżenie poza alejką nadmorską.