Ryszard - opinia (1) Z reguły nie dodaje komentarzy, ale wyskoczył mi ten sklep w którym robiłem... Ryszard Andrzej - opinia (1) Aż muszę opinie napisac bo mega promocje teraz w czasie korona! Rowery... Andrzej Rower jak nowy (1) Dziś odebrałem rower po generalnym przeglądzie i wymianie kilku części,... Mariusz
Polecam znajomym i rodzinie (1) Powiem tak, zakupy udane jaknajbardziej i wszystko dopiete na ostatni guzik.... Krzysztof Polecam bardzo, 2 rowery kupione i dostaliśmy gratisy (1) Często opinii nie pisze, ale tutaj aż musiałem. Jak ktoś szuka rowerów dla... Mariusz Mega super!! (1) Jestem mega zadowolony :D Rowerek śmiga, żony też i w końcu nie musimy się... Zbyszek Bardzo dobry sklep (1) Duży wybór rowerów i miła obsługa, kupiliśmy z żoną dwa rowery, szosowy i... Jurek Paweł - opinia (1) Obsługa świetna od ręki serwisują rowery naprawdę polecam Paweł Strzał w dziesiątkę. (1) Od 2011 jestem stałym klientem, myślę że najwyższy czas na zasłużoną opinię.... Artur Bartosz - opinia (1) Co tu dużo pisać. Panowie bardzo pomocni, solidni i szybcy. Ostatnio... Bartosz Mega zadowolony! (1) Szukałem roweru do zawodów mtb, mega wybór karbonowych rowerków i... Piotr Nie za bardzo (2) Części lepiej kupić w internecie i wymienić samemu. Wyjdzie o wiele taniej. pp Najlepsza obsułga (1) Fachowa i przemiła obsługa podczas przeglądu roweru, a do tego ogromna... Kasia Super sklep (1) W zeszłym roku kupiłem rower w tym salonie i muszę powiedzieć, że nie tylko... Adam super (1) Polecam ten sklep. Duży wybór rowerów w naprawdę konkurencyjnych cenach. Wojtek OK ... ale (2) Ok ale czasami serwis jest niedokładny a cena za przegląd i wymianę części... kasiula Porządnie i niedrogo (1) Przyszedłem do tego serwisu z rowerem kupionym na Allegro, z prośbą o... Ryszard Ser Super! (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupu. Kupiłem rower Focus, który sprawuje się... Michał Zdecydowaanie polecam! (1) Trafiłam do sklepu przypadkiem, oddałam rower do serwisu. profesjonalna... Monika Gorąco polecam! (1) Szybko, tanio i solidnie. Usługa wykonana na poczekaniu ;) Adam