Rowery Haibike

szukałem jakiegoś fajnego górala w dobrej cenie i trafiłem na stronkę gdzie są rowery haibike, firma jest z trójmiasta http://www.emtebe.pl miał ktoś przyjemność?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rowery Haibike

Rowery bardzo ładnie cenowo wyglądają a firma nie jest mi obca i polecam :)

Też polecam, ramy ładnie wykonane o dobrych kontach, do tego dopasowane rożne modele do różnych stylów jazdy, tańsze rowery raczej do turystyki i rekreacji droższy sprzęt z każdym modelem coraz bardziej profesjonalny, i ogólna cena do jakości bardzo dobra!

dobre konta to masz w banku- jak już :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Właściciele spoko to i sklep godny zaufania :)
Polecam!

Właściciel sklepu się zmienił - nowe chłopaki mieli małe zamieszanie na sklepie, ale już chyba wszystko idzie ku lepszemu.
Rowery są chyba mało znane w Polsce - niewiele o nich słyszałem, ale marka budzi zaufanie, ciekawe technologie poza tym maja Sabinę Spitz w teamie :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżdżę na HiBike`u w wersji Full, ale rower kupiłem w innym sklepie. Tego internetowego nie polecam, chociażby ze względu na brak profesjonalizmu! Są znacznie lepsze sklepy rowerowe!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Darlin, parę pytań mam do ciebie:
Jak oceniasz sam rower? Ja się przymierzam do kupna Impacta - http://www.emtebe.pl/impact-rx-p-297.html , tylko nie wiem jak ze skutecznością zawiechy.
I co dokładnie nie tak ze sklepem - ja się dobrze dogadałem z gościem, wiem że niedawno przejhęli sklep od poprzedniego właściciela i zaczynają tak naprawdę dopiero, jeszcze dodatkowy rabat wytargowałem od promocji :). Ale jeśli coś nie tak to pisz, może lepiej zrezygnować?

Sklep emtebe.pl ma nowych właścicieli - są to świetni mechanicy startujący również w zawodach MTB. Sam zamówiłem od nich szosę - znakomite, fachowe doradztwo, zaangażowanie i pełen profesjonalizm. Sprzęt został dobrany dokładnie do moich potrzeb, w dodatku w atrakcyjnej cenie. Sama marka Haibike znana i ceniona na świecie, u nas dotychczas brakowało przedstawicielstwa. Szczerze polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

z tym całym światem to nie przesadzaj :), znana głównie w Europie i za naszą zachodnią granicą jako, że to niemiecka marka. Fakt ramy mają ciekawe kształty pozatym rower jak rower
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wiem, że lepsze ceny w trójmieście maja w mtbikeshop.pl . Sklep znajduję się w Gdyni na Wielkopolskiej 62. Rowerek zamawiałem we Wrześniu Hai Speed RC Ultegra 11 Carbon. Rower zamawiałem po obejrzeniu go w internecie a ponieważ Panowie mają duże doświadczenie doradzili mi rozmiar bez problemu zresztą siedziałem na innym rowerze, żeby dobrać rozmiar prawidłowo. Cena powaliła mnie na kolana i zapewniam cię, że nie znalazłem takiej oferty nawet w sieci.

No to właśnie ci sami panowie teraz prowadzą sklep emtebe.pl, wcześniej pracowali właśnie w mtbikeshop.pl!

Ja kupiłem od nich szosówkę Haibike Speeda w bardzo dobrej cenie. Fachowość, doradztwo i znajomość całej branży naprawdę imponująca, naprawdę polecam. Jestem bardzo zadowolony zarówno z rowerka, jak i z obsługi.

Haibike to marka która podbija Polskę i nie ma co przeczyć. Nowe sklepy i strony powstają jak grzyby po deszczu. Ostatnio trafiłem na nową polską stronę http://www.haibike-polska.com Może będzie to coś lepszeg niż zwykły katalog rowerów ;)

Inne tematy z forum

trening interwałowy (25 odpowiedzi)

witam! mam pytanie co do treningu interwałowego, czy ktoś z forumowiczów jeździ może w ten...

Zabezpieczenia i drzwi do piwnicy (21 odpowiedzi)

Hej. Na wstępie zaznaczam, że jestem w pełni świadomy tego, iż w piwnicy rowerów się nie...