Rowery a moderowanie

Przed momentem zostałem zmuszony po raz pierwszy do skasowania wątku, bo wyszło na to, że autor napisał wątek... by sobie pisać. Pominę epitety. Kto obserwował wątki - wie, który zniknął. Jeżeli ktoś ma coś przeciwko - proszę o kontakt na email rowery@trojmiasto.pl

A wszystkim życzę owocnych dyskusji jak do tej pory o ogolonych nogach, lekkich widelcach i kobietach na rowerach. ;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rowery a moderowanie

ale z ciebie prostak tj!!!!!!!!!!!!!..zastanów się co robisz!!!!!!!!1

zakichany "ktoś" pod dwiema śmiesznymi literami tj...wiesz co żałośc i nic więcej...a jak chcesz i to skasowac to kasuj...nie mam nic przeciw...

Proponuje nie pisać wiecej tam gdzie martuska wtrąci swe trzy grosze.

ilość liter nie ma znaczenia... ale fakt, nick bez "a" dziwnie wygląda ;)

nie wiem co usunął, więc nie wiem, czy dobrze zrobił, ale TJ to rozsądny gość, wiec wypada uszanowac jego decyzję.... a sądząc po twoim oburzeniu to usuniety został twój wątek.... aaa... a za taką reakcję, to nawet na jakiś okres bym ciebie z tego forum wykluczył taką krzykaczkę...

kobieto... nie wypowiadaj sie o ludziach slowami typu "prostak" bo to swiadczy tylko o Tobie.. moderator ma do tego prawo by usuwac bezsensowne watki, a tamten zdecydowanie taki byl

pozdrawiam
AMM AMM

powyższych dwóch postów M. przewrotnie nie skasuję. Niech sobie ludzie popatrzą i sami ocenią.

Marta, nie pękaj! Masz tu wielu ukrytych fanów. Napisz drugi wątek i z głowy. :-)

Yary

wypowiedź z ćpaniem też byłem zmuszony usunąć.

Co powiesz na wersję ocenzurowaną?

Nareszcie jakiś rozsądny głos w kwestii *******! Ciągle się słyszy, że ******* zabija, szkodzi i powoduje. Mój pradziadek ***** 60 ******* dziennie i dożył 90 lat! I nie chorował! Ponadto wielu sportowców ****. Np. polscy piłkarze. Kolarze także nie unikają ******, które pozwalają im się wyluzować po wyczerpujących treningach i morderczych wyścigach. Straszenie szkodliwością *********, ********, ******* i ****** należy włożyć między bajki! Wszystko jest dla ludzi. To nieprawda, że każda, nawet najmniejsza dawka ********, w jakimś procencie dociera do mózgu i niszczy komórki szare! Nikt jeszcze tego nie dowiódł! Nie ma też dowodów na zbieżność *******izmu z demencją, niesłusznie zwaną *******ową. To czysty przypadek! Zachęcam zatem do *****, ******* w ***** i ******* ********! ********* wspomagają pracę płuc, dostarczając cennej ********, a powlekająca rozwidlenia oskrzelików substancja smolista, zawierającą ok. 2000 substancji toksycznych, w tym 40 silnie rakotwórczych, nie pozwoli, by w Twoich płucach przeżyła choćby jedna bakteria! Wiadomo - kto **** i ****, ten nie ma robali. Ta głęboka ludowa mądrość znajduje coraz szersze potwierdzenie w praktyce, szczególnie wśród młodych dziewcząt, które ***** i ***** nie chorują, nawet gdy zimą chodzą z nerami na wierzchu. Nie zaniedbuj więc *******, szczególnie przed i w czasie treningu. Kaszel wywołany wonnym ****** ********* to oznaka przyspieszonej wentylacji, a zatem lepszego natlenienia organizmu! Proponuję następujący program treningowy:
Przed treningiem: 4-6 **********.
W czasie treningu: 1-2 ********* co 20 kilometrów.
Po treningu: 3-4 ********* w ciągu 20 minut.
Dodatkowo na ok. 40 km przed metą zalecam ******* ****.
Ponieważ przypuszczam, że zaraz rozlegną się protesty, z góry uprzedzam, że nie przyjmuję do wiadomości żadnych innych poglądów, niż wyrażone powyżej!!!

Pozdrawiam,

Yary

wersja jest OK ;) Każdy moze sobie uzupełnić jak chce ;)

> Nareszcie jakiś rozsądny głos w kwestii pieczarek! Ciągle się
> słyszy, że grzyb zabija, szkodzi i powoduje. Mój pradziadek
> zjadał 60 pieczarek dziennie i dożył 90 lat! I nie chorował!
> Ponadto wielu sportowców jest grzybiarzami. Np. polscy piłkarze. Kolarze
> także nie unikają wyajzdów na grzyby, które pozwalają im się wyluzować po
> wyczerpujących treningach i morderczych wyścigach. Straszenie
> szkodliwością maślaków, koźlarzy, podgrzybków i prawdziwków należy
> włożyć między bajki! Wszystko jest dla ludzi.

itepe.. ;P

O widzisz, zapomniałem o grzybkach!
Dzięki, :-)

mam to głęboko gdzieś..czy TJ jest rozsądny czy nie ........forum jest dla tych
wszystkich, którzy chcą coś napisać....i nawet jeśli to "tylko"forum hehe rowerowe...chyba większośc z was bardzo poważnie je traktuje, to mam prawo do pisania tu nie tylko postów o tematyce zwiazanej z rowerami;D.........sorrryyy ale to było bardzo nieładne..tymbardziej,że nawet nie napisałam niczego takiego......wiecie co, a może poprostu dodajcie do nazwy forum "ROWER"...coś takiego..."ROWER-forum tylko dla rozsądnych, piszących sensowne posty ROWEROWE".......uważam ,że godne rozważenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

khem... jesteś jedną z tych egocentrycznych forumowiczek co to wszystko biora do siebie i jak coś im nie podpasuje to opluwają wszystkich i wszystko dookoła, i mają tendencje do publicznego robienia z siebie idiotów?

mam to na newsach i opiniach tego portalu - ten typ internauty coś ostatnio bardzo często występuje... musi Panie wiosna albo coś w powietrzu

zdaj sobie sprawę szanowna martusiu, że portal jest własnością prywatną i pomijając wszelkie inne sprawy możliwość pisania na nim nie jest raz na zawsze nadanym przez Boga prawem.Może np. być tak, że włąsciciel sobie Ciebie tu nie życzy i tyle.

za ostro to napisałes Grisza.
Życzymy sobie wszystkich zainteresowanych tematem, ale powinni trzymać się reguł. Amen.

:D..grisza bosko!....i z Bogiem!!!!!!!

no pewnie za ostro, ale generalnie mam już troszkę dość spiskowych teorii moderowania na tym portalu - dostałem ostatnio nieco w kość.

;(.........

grisza napisał(a):
> no pewnie za ostro, ale generalnie mam już troszkę dość
> spiskowych teorii moderowania na tym portalu - dostałem
> ostatnio nieco w kość.

to sobie wyobraź, że dostajesz zlecenie na moderowanie opinii na Wirtualnej.. ;D od razu poczujesz się lepiej. Bo tam to mission impossible, a u nas się udaje ;P

no jeszcze się daje, ale powoli dochodzimy do punktu krytycznego ;)

na wp mają wielu moderatorów, na dokładkę wspomaganych botami. plus moderator nie wystepuje jako ktoś znany z imienia i nazwiska tylko jako anonimowe nożyce.

To co ja mam na codzień w o wiele ostrzejszej formie Ty masz na górze tego watku ;)

> nie tylko postów o tematyce zwiazanej z rowerami

To jest forum o tematyce rowerowej, więc o (np.) lalkach tutaj prosze nie pisz.

Na WP na pewno mają sporo roboty (ale tez sporo ludzi) i IMHO zaden problem podjąć się czegś takiego, wystarczy zdefiniować sobie jakies wytyczne i się ich trzymac.

allleee LaLe widziałem dzisiaj na rowerze. MMMM !!! kiere lizać ;D

TJ napisał(a):

> za ostro to napisałes Grisza.
> Życzymy sobie wszystkich zainteresowanych tematem, ale powinni
> trzymać się reguł. Amen.

Pamiętam, że swego czasu pod dyskusję został podany pomysł obowiązku logowania się na forum, pamiętacie? Wciąż wydaje mi się, że jest to sensowna opcja, ale powinno się zostawić "miejsce" dla gości.
Co do reguł - czy istnieje jakaś netykieta tego forum? Może pokusić sie o jej stworzenie. Co to zmieni? Można powiedzieć, że nic. Osoby, które chcą robić, że tak powiem - borutę, dalej będą ją robić. Ale my będziemy mieli netykietę na którą zawsze będzie można się powołać gromiąc takiego piszącego :)
Co do kasowania wątków - hmm, sam nie wiem, sprawa śliska. Bo to niby wolność słowa, równe prawa itp. Acz muszę przyznać się szczerze, że nie chcę tutaj czytać jakiś bredni pod tytułem "cudowne właściwości "grzybów" wszelakich" czy "TJ to *&%%@#@ i @@#$%!*!" bo to nie są nawet offtopiki! Dlatego jestem za kasowaniem! A jeżeli ktoś już pisze by pisać i jego post może jedynie kilka osób nauczyć nowych przekleństw, to TJ ma rację - takie rzeczy nie na tym forum!

Pozdrowienia
cho.

ps. nie dajmy się pewnym osobom wciągnąć w grę pod tytułem "ja tak, a Ty skasujesz" :)

RULESY nie!
myśle że lepiej liczyć na kulturę piszących. To forum ma stałe grono piszących regularnie jak i sporadycznie. Czasem zjawi się ktoś nowy i pozytywnie zaistnieje (np w ostatnich dniach pojawil sie Yar), a bywa ze przyplącze się jakiś burak, dwa dni sie poawanturuje a potem zniknie i po problemie. Narzucanie ścisłej tematyki nie ma sesu. Wiadomoże tu o rowerach, ale rowerzyści to tez ludzie i czasem piszemy nie na temat, nic w tym złego.

Trzeba bylo sie umowic, w przyszlosci i wasze dzieci zaczely by pisywac na forach :-p

też uważam że rulsy nie sa potrzebne - zwłaszcza na tym forum - zadziwiająco dobrze się samo reguluje i tak naprawde na codzień to kasowany jest tylko ewidentny spam typu "torebki gucci", który na dokładkę pojawia się rzadko

z regułami jest jeszcze taki problem (ale to raczej w przypadku forów ogolnych - takich jak na wp czy onecie, czy na tym portalu na stronie głównej) że regulamin musi być tak skonstruowany, by moderator mógł wszystko, a w tym momencie mnie ma sensu tworzyć szczegółowego spisu reguł. - bo nigdy nie ujmiesz wszystkich możliwych w r5zeczywistości przypadków koniecznej interwencji.

na dużych portalach z tego co wiem moderatorzy oprócz botów itp nie mają ścisłych wytycznych - działają tak jak my tutaj - na wyczucie. słyszałem też o co jednej akcji (ponoć często powtarzanej) z wytycznymi politycznymi ale nie mam pewności czy to nie miejska legenda - tylko po efektach mogę oceniać, że chyba faktycznie miała miejsce.

martuska:
"........forum jest dla tych wszystkich, którzy chcą coś napisać....i nawet jeśli to "tylko"forum hehe rowerowe..."

To forum jest forum rowerowym, a nie po to aby COŚ napisać. Jak chcesz pisać o wszelkich innych bzdetach to masz do wyboru CAŁĄ MASĘ INNYCH FOR w internecie na każdy możliwy temat.
Zgadzam się z resztą aby na tym forum trzymać się tematu.

czyzby ominal mnie ciekawy show? :)

Krzyżak napisał(a):

> czyzby ominal mnie ciekawy show? :)

Niestety martuska jest nieletnia, wiec striptisu nie bedzie ;)

ok...sorryy może faktycznie było to "nie na temat".ale to nie powód zeby zaraz robić z tego taki problem.....no nie istotne......cieszcie się bo udało wam się mnie zniechęcić do wchodzenia tutaj................
.........................................................................
ps..jestem pełnoletnia tak bw

a fajna chociaz? :D

jak fajna to mozesz wkleic tu swoja fotke ;)

hopy przestańcie dziewczyne na forum podrywać ... :)

ciekawe czy goli nogi...

pytanie czy goli wąsy ! :> :-P

a jaja? co z jajami?

rB- :/

Postuluję zlikwidowanie tego wątku...

chyba nie padły jeszcze wszystkie 'fundamentalne' pytania ;)

hehe :)

popieram zamknijmy ten post :P

TJ daj spokój - toto na bank ma problemy :-)

Teraz taka moda powstanie że jak wątek zbacza za bardzo w obszary absurdu to wołamy TJ :P poczekajcie pare dni to wątek sam zdechnie ;)

jak nie przestaniecie bez końca odpowiadać to autentycznie skasuję wątek, bo założon był ku wyjaśnieniu, a takowe juz zainteresowani przeczytali.