rower z silnikiem (7) Co sądzicie o rowerze z silnikiem spalinowym i rowerem z silnikiem elektrycznym Zibi2 rower do 2500 (14) Przyznaję się,że dopiero zaczynam na poważnie przygodę z rowerem i nie mam... krzysiek82 Jaka opona na napęd? (21) witam, postanowiłem rozstać się z firmą panaracer - wkurza mnie to pękanie... grisza
stunt na rowerze czyli tricki na zwykłych rowerach (2) Stunt na rowerze jest to robienie tricków motocyklowych na rowerze jest to o... Bolek Foreign cyclists wanted (6) Hej, poszukuje zagranicznych rowerzystow i nie tylko rowerzystow :)... FK tylna piasta (10) odstąpię za drobną opłatą tylną piastę MAVIC (20 szprych)na łożyskach... sot06 jesień/zima (5) http://allegro.pl/show_item.php?item=140333387 Maciass ESPERAL Team Marathon-Orłowo 2005 :-))) (5) http://robzino.republika.pl/orl2005.html Ziarno Bałkany 2005 - galeria zdjęć (4) W końcu udało mi się wrzucić zdjęcia z wyprawy na Bałkany w 2005 roku.... homik8 piwo czy wino (120) Co jest lepsze jako dodatek do diety kolarskiej; piwo czy wino? Z tego co... dbig Bieg Niepodległości (7) Jutro 13:15 - Bieg Niepodległości (zapisy od 9:00).Do zobaczenia. XTC XTR (41) wiem ze to nie dzial ogloszen ale co tam.. chce ktos kupic dwa vbrejki XTR,... Krzyżak malowanie rowaru (28) Witam. Czy ktoś może mi poradzić gdzie w Trójmieście można porządnie... nomytso Czy ktos z Was moze zna kalendarz... (3) ... jakis amatorskich wyscigow rowerowych w okolicach Trojmiasta. Bardzo... OtTakSe czerwony szlak Malbork - Grudziądz (4) Cze, czy ktoś może testował tytułowy pttkowski szlak pieszy pod kątem... wop NOWY wątek! (8) jako ze w tamtym poscie juz nie sprzedam hamulcow.... to moze w tym ktos... Krzyżak r-seven (37) kto na tym jeździ,kupić nie kupić, do xc i maratonów wiesław Szosa do 3500zł (29) Witam! W ostatnim czasie postanowiłem kupić szosówkę przede wszystkim do... majekk zimowe okrycie głowy (17) Witam, poprosze o jak najwiecej opinii.... wza Tanie koła niedrogie (17) Są tu tanie koła niedrogie whr550 za 375 zł czy jak:... Yary