Rowery kkontra rolki-brzeźno
moje wku***nie dzisiejszego dnia siegneło zenitu....otórz wracając po całym dniu pracy rowerem jechałąm słynną sciezką w brzeźnie ktora chcąc nie chcąc zmienila sie ostatnio w sciezkę dla rolkarzy . Dla niektórych ten kawałek trasy słuzy często jako pole dla popisu siły nóg otórz błąd i tych kolarzy odsyłam na zbiórkę na osową niech tam pokazują jakie to kozaki z nich wyrosły. Serce żalem sciska patrzac na "ciotowaty" sposób poruszania sie niektórych jednostek na sprzecie typu ROLKI , jazdę trójkami czwórkami ani to wyprzedzić ani nic tylko czekać az łaskawie zjadą ....ehhh jesli jest to sciezka dla rowerów ro dajcie człowiekowi dojechać do domu po calym dniu pracy. troche głowką ruszyc iż rower moze poruszac sie z wieksza predkoscią jak 15km/h. Ale tu dopiero przejde do sedna.....oprócz "pokracznych rolkarzy" pokazują sie tam osobniki poruszające sie na mega szybkich rolkach w strojach typu "łyżwiarstwo szybkie" ....i zapieprzają ile wlezie. JAde...a taki cwaniaczek spycha mnie na trawe .....bo jade za szybko? bo on nie da rady wyprzedzic i zmuszony jechac obok?o co tu chodziło? otórz .."ciotowaty stworze na szybkich rolkach"....jesli taki cwaniak z ciebie to następnym razem z ryja zrobie tobie rolkę , zdejmuj gnoju kólka i dawaj na 10 km biegiem zobaczymy ile pułapu tlenowego twoj organizm wyciśnie. chesz potrenowac to 6 rano gdy nie ma ludzi ktorych mozesz wlasną głupota uszkodzić . Ta scieżka jest dla przetarcia łancucha a nie do jakiegos pseudo treningu o godz 18. a jak juz to z głową panowie i panie.