Rowery w Brzeźnie

Temat dostępny też na forum: Rowery
korzystał ktoś z wypożyczalni alfa w brzeźnie? czy mają sensowną obsługę? to znaczy chcę się wybrać z koleżanką która słabo jeździ i pytanie czy pomogą dobrać odpowiedni bike?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rowery w Brzeźnie

tak... kolor czerwony, kolor zielony.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jak koleżanka słabo jeździ to nie Wypuszczaj jej na Ścieżkę bo Ci Tę koleżankę rozjadą . Chyba że będzie jechala czołgiem . Poważnie to Bardzo niebezpieczne .

No nie wspominając o tym że już drugi raz w tym miesiącu łapie tam gumę. Nie chce nakręcać atmosfery ale w tych okolicach mnóstwo porozbijanych butelek i takich tam podobnych rzeczy na ścieżce zalega, szczególnie rano, zanim tego nie sprzątną.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

bo hołota wraca z imprezy rozwala butelki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tia, tez druga guma w tym miesiącu ..w tej okolicy. Buractwo pije na maksa i potem fruwają butelki, poprzewracane kosze itp.

Ścieżka rowerowa jest piękna. Jedzie się super przyjemnie.. Ale rozwalają mnie ludzie (najwidoczniej mało inteligentni) którzy widzą oddzielną ścieżkę rowerową a wjeżdżają na tą która jest teraz tylko dla spacerowiczów.. :/...Przecież znaczki rowerów są już zamalowane od tak dawna......

....Aż odechciewa się chodzić na spacer bo zdarzyło mi się,że kilka razy jakiś idiota wjechałby mi w dziecko i jeszcze do mnie z pretensją,że to moja wina..

Ale problem spojrzeć w lewo żeby ZAUWAŻYĆ,że wszystkie rowery jadą po tamtej drodze...

Też jeżdżę na rowerze,ale ja nie wiem... YH... I jeszcze Ci turyści...Już nie mogę się doczekać jesieni.

i jeszcze napisz ile twoj anioleczek ma godzin, minut i sekund i ile razy s.....a w ciagu dnia,

cholera. co za infantylne kobiety teraz sa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli masz ochotę ponarzekać na infantylność kobiet stwórz specjalny wątek.. Bo z tego co mi się wydaje ten dotyczył rowerów..-.-'
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

to ja także ponarzekam...ten banerek jest...yyy, no właśnie infantylny!!!, obudź się puki jest jeszcze czas!nie każdy ma ochotę czytać statystyki Twojego dziecka i sprowadzaj go do postaci numerków!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

poprawka
*** nie sprowadzaj

oj tam przesadzacie - możemy zrobimy sobie takie banerki dot. naszych rowerów? :P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

to jest kotek jak coś.. skoro śepa jesteś...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1