Równanie Wrzosowej, na Dambnik

Dziś usłyszałam, że na Wrzosowej i na Dambnik jest mniejszy ruch niż np na Hebla i nasze ulice będą w późniejszych terminach równane :( Hebla była równana dwa tygodnie temu, i jutro znowu zaczynają od niej. A nasze ulice... Nie pamiętam równarki :( Proszę dzwońcie, przecież nas jest sporo jeżdżących tymi ulicami. Nie odpuszczajcie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Równanie Wrzosowej, na Dambnik

z tą sprawą też dzwoni się do gminy? podasz nr tel.? z góry dzieki

586761123 urzad gminy

Przejedź się Hebla to się przekonasz dlaczego jest konieczne jej heblowanie w pierwszej kolejności.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na Dambnik, w okolicy, przed skrzyżowaniem z drogą główną jest w makabrycznym stanie. Dziury liczne, i głębokie, o ostrych brzegach zagrażają bezpieczeństwu. Trzeba bardzo uważać.
Czy dziur sukcesywnie nie da się zasypywać, tylko trzeba wyłącznie przejechać wywrotką i wysypać całą zawartość skrzyni podczas jazdy?
Nigdy nie widziałam faceta z łopatą, który by rozgarniał nierówno wysypane kamienie. Czy te góry i doliny świeżo wysypanych kamieni i nie zawsze tam gdzie trzeba, musimy my rozgarniać samochodami?
Tyle bezrobotnych, a przecież są to prace interwencyjne.

Radni z Bojana, jak to jest? Czy chodzi o przerób i rozliczenie ilości wysypanych materiałów, czy równanie dziur, gdy się pojawią?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wlasnie dzis Hebla jechalam, dlatego tak mnie zbulwersowala odpowiedz Pana Urzednika :( wiem, ze Hebla nie jest idealna, ale w porownaniu z nasza macie przejezdna.

Inne tematy z forum

Biuro Rachunkowe - gdzie w okolicy? (41 odpowiedzi)

Jest gdzieś w okolicy Koleczkowo, Bojano jakieś działające biuro rachunkowe? Verso z Bojana chyba...

Turyści z ciepłych krajów w Bojanie (7 odpowiedzi)

Wie ktoś może skąd ich tylu ostatnio się pojawiło w Bojanie?

Dyżur radnych Bojano 16.05.24 biblioteka w Bojanie godz.17 (11 odpowiedzi)

#Światłowód w Bojanie! Jak już wiemy, firma Strzyżowski.Net, działająca pod marką Pomorski...