Rozczarowana Matka - opinia
Dziś byłam umówiona z synem do tej Pani. Do mojego lekarza rodzinnego nie było miejsc dlatego zapisano mnie do Dr Drewek. Mimo że była nasza kolej Pani Dr poprosiła do gabinetu kobietę, która jest zapisana do niej jako lekarza rodzinnego. Mąż zwrócił Pani dr uwagę czy nas przyjmie i zaczęła się awantura. Pomijam fakt że byłam umówiona na 15.35 Pani Dr w trakcie wymiany zdań ponownie "przypomniała" mi że nie jestem jej pacjentka i że mam się umawiać do swojego lekarza.Zresztą przy każdej wizycie Pani Dr to mówiła. Przyokazji nakrzyczała na mnie i syna. W rezultacie syn się rozpłakał (ma 5 lat) i nie chcial do niej wejść bał się. Przykry jest fakt że Pani Dr pediatra dzieli małych pacjentów na swoich i obcych nie liczy się dla niej zdrowie dziecka.Druga Pani Dr, która w tym czasie przyjmowała nie mogła zająć się moim synem gdyż musiała iść na szczepienia. Przykry jest fakt że zawsze w poradni dziecka chorego jest problem z wizytą.Przez internet na najbliższe 2 tygodnie nie ma
miejsc jak się dzwoni to dopiero ok 9 w recepcji odbierają tel. Niestety rano nie mogę pojechać w kolejkę do recepcji gdyż pracuję i zwalniam się tylko na 2 godziny aby iść z synem do lekarza
miejsc jak się dzwoni to dopiero ok 9 w recepcji odbierają tel. Niestety rano nie mogę pojechać w kolejkę do recepcji gdyż pracuję i zwalniam się tylko na 2 godziny aby iść z synem do lekarza