Rozczarowany
Ceny w miarę przystępne, menu bogate, jakość przygotowanych potraw na wysokim poziomie...ale to nie wszystko...niestety jestem rozczarowany obsługą. Bywam często w tym lokalu i zawsze widzę to samo...długo trzeba czekać na to aż Pani obsługująca podejdzie do klienta, bo...zajeta jest rozmową przez tel.i na pewno nie są to rozmowy z klientami, bo treść prowadzonych przez nią rozmów wyraźnie słychać. Na to może można przymknąć oko, ale na dochodzące sceny i rozmowy pomiędzy pracownikami już na pewno nie. Pani, która nadzoruje pracowników...tak mis się wydaje, że pełni taka funkcję, gdyż wydaje im polecenia...brak kultury osobistej...ciągle na salę dochodzą jej wulgarne słowa jakich używa do swoich pracowników. Szczerze to nie sprzyja to przyjaznej atmosferze, jako klient jestem rozczarowany takim zachowaniem personelu. Kilka razy byłem też jak połowę sali zajmowali jej znajomi, czy rodzina...w tym momencie czułem się piąte koło u wozu i miałem ochotę zrezygnować z zamówienia. biegające dzieci i te klimaty panujące w tym towarzystwie...niczym domowe... Albo lokal dla klientów albo dla znajomych i rodziny.