Rozjaśnianie włosów-pytanie?

Witam. Mam dość ciemne włosy- ciemny braz. Chciałabym mieć teraz kolor zbliżony do moich naturalnych czyli jasny brąz. Prosze poleccie mi jakis salon gdzie mi to zrobia i nie zniszcza wlosow.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rozjaśnianie włosów-pytanie?

Żeby zejść z ciemnego koloru,w każdym salonie fryzjerskim zrobią to proszkiem rozjaśniajacym. Nie wolno tego robić z wysoko procentową woda utl.Po takim zabiegu jest wskazana dobra maska odżywcza.

Ja chodze do GALERII FRYZUR w Gdyni.Jestem b.zadowolona.

Fryzjerka ma rację. Po pierwsze absolutnie nie próbuj tego sama w domu. Często bywa tak, że Klientka kupi rozjaśniacz w hurtowni fryzjerskiej i sama majstruje, pędząc potem prawie z płaczem do fryzjera i prosząc o ratunek.Bardzo ważne jest określenie Twojej natury i dobranie właściwej wody i to nie za mocnej. Czasem lepiej jest zrobić coś na dwa razy, ale bezpiecznie niż za jednym zamachem ,a spalić przy tym włosy. Jeśli masz problem, zapraszamy na niezobowiązujące konsultacje:http://www.studiogdynia.pl

ja mialam dekoloryzacje z czarnego na sloneczny brąz :) i tylko w salonie :)

Inne tematy z forum

Fryzjer dla kręconych włosów (5 odpowiedzi)

Czy możecie polecić fryzjera,który zna się na kręconych włosach ? Nie mam szczęścia aby dobrze...

Tania bielizna (23 odpowiedzi)

hej, chce zrobić niespodzianke swojemu facetowi, wiedzie gdzie można kupić tanio seksowną bieliznę ?

Sukienka na wesele (23 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...