George Dorn Screams, Kyst (10) George Dorn ScreamsDużo szczerości, spokoju i melancholii. Innym razem... trojmiasto.pl Mahler. Mój czas jeszcze przyjdzie... Koncert Akademickiego Chóru UG (15) Akademicki Chór Uniwersytetu Gdańskiegozaśpiewa po raz kolejny w Polskiej... trojmiasto.pl Casting do nowego serialu tanecznego Tvn (2) Choreograf Jarosław Staniek i producenci nowego serialu "tanecznego" TVN... trojmiasto.pl
Drag Queen Winter Sopot Festival 2009 - ViVa La Diva :: Małgorzata Ostrowska Live! (11) Drodzy Klubowicze,Zapraszamy na kolejną edycję największego i najbardziej... trojmiasto.pl Warsztaty Muzyczne: gitara, bas, perkusja, wokal (2) Warsztaty Muzyczne Zapraszamy na warsztaty muzyczne organizowane przez Blues... trojmiasto.pl Charytatywny Turniej Hokejowy (9) 22 lutego 2009 r. o godz. 15.00 rozpocznie się Charytatywny Turniej Hokejowy.... trojmiasto.pl drewnofromlas - koncert (6) drewnofromlas Café szafa ma zaszczyt zaprosić na zmasowany atak niskich... trojmiasto.pl Ilustracja o dobrym i złym świecie (2) Dawno, dawno temu... kiedy jeszcze baśnie były przypowieściami o prawdziwym... trojmiasto.pl Armia (8) ARMIA to zespół niezwykły na polskim rynku muzycznym. Powstał w 1984 roku na... trojmiasto.pl Agnieszka Rassalska (vocal) + DJ Sensual (2) W ostatnią sobotę karnawału zapraszamy na niecodzienną imprezę. Zaśpiewa dla... trojmiasto.pl VIII Bal Gdański - Bal filmowych gwiazd (3) Sala Koncertowa na OłowianceVIII Bal Gdański - BAL FILMOWYCH GWIAZDOrkiestra... trojmiasto.pl Enej & Kuśka Brothers (11) Bilety:10/15zł - przedsprzedaż15/20zł - dzień koncertu(Wejście od 19:00)ENEJ... trojmiasto.pl The Bad Plus (2) Jeden z najgorętszych zespołów amerykańskich XXI wieku. Nazwani przez "New... trojmiasto.pl Hollywood Party (4) Na piątkową, istnie hollywoodzką, imprezę zapraszamy wszytskich, którzy... trojmiasto.pl 4 Charytatywny Bal Przebierańców fundacji Trzeba Marzyć (2) Już w najbliższą niedzielę (22 lutego) odbędzie się 4 Charytatywny Bal... trojmiasto.pl Recital Too Jazzy2 (2) Recital duetu jazzowego Too Jazzy2 w Blue Time Jazz Club Restaurant. wokal:... trojmiasto.pl Rockofon: Helicobacter (7) Helicobacter pochodzi z Gdyni. Istniejemy od 1998 roku. Po róznych... trojmiasto.pl Joseph Haydn w 200-ną rocznicę śmierci (6) Sala Koncertowa na Ołowiance Koncert Symfoniczny - JOSEPH HAYDN w 200-ną... trojmiasto.pl Zabili Mi Żółwia, Koniec Świata (3) ZABILI MI ŻÓŁWIAPoczątki zespołu "Zabili Mi Żółwia" sięgają roku 1996, kiedy... trojmiasto.pl House Classics - Frisky B-Day Party :: FRISKY + goście : Sagia, Mikan, Nott, Hero (2) FRISKY Jacek urodzil sie 27 lat temu po to, by pokazac cos w sferze muzyki.... trojmiasto.pl