najlepsza pizza w Gdyni (1) naprawdę ogromna i pyszna pizza Ania 2 godzinny koszmar – nigdy więcej - cz.2 (1) Do tego nie można było skorzystać z toalety bo na obu widniał napis Prosimy... Cleo 2 godzinny koszmar – nigdy więcej -cz.1 (1) Byliśmy w tej knajpce 2 razy.Co do wystroju to sala gimnastyczna bez klimatu... Cleo
miło,że dla dzieci (1) jeśli ktoś ma małe dziecko to wie o czym mówie. spacer- jest gorąco, chcesz... RodzicTeżCzłowiek;) obsługa -macie tam kadrową proponuje wymienić personel (1) sobotnie jedzenie u Was przerodziło się w koszmar,wielka Pani kelnerka E... bardziej kulturalna cudnie (1) Piekne miejsce, klimat do biesiadowania... i do grania. Muzyka brzmi tam... miras - www.duan.pl MAX Klimat (1) Super klimat i obsługa, polecam wszystkimrzy lubią dobrą zabawę. Rachmani U Szkota? Jedyny taki pub w Polsce? Śmiechu warte! (1) Chcąc wybrać się ze znajomymi na prawdziwego Guinnessa lanego z kija... Ugm The best italian restaurant in the world !!!! (1) Just the best!!! I've never met a such nice and professional service, my... Rolden Rewelacja! (1) Pyszne nalesniki ! Znakomity wystrój i świetna obsługa ! Irenka BEZNADZIEJA (1) W SOBOTE 16 CZERWCA ZAMÓWIŁEM W LOKALU NA WYNOS DWA GYROSY ,JUZ NA WSTĘPIE... SMAKOSZ iza - opinia (1) Wspaniała restauracja. Jedna znielicznych w Trójmieście biorąc pod uwagę... iza super (1) Super restauracyjka, naprawdę nie można jej nic zarzucić. Myślę, że... PP infernir - opinia (1) troszke zamocna muzyka ale klimat jest rewelacyjny :) infernir Bardzo się zawiodłam ... (1) Lubiłam tam jadać, bo zawsze jedzonko było smaczne a atmosfera miła..ale... Meg szkoda za taka beznadziejna muza! (1) ok wszyscto jest super gdyby nie ta muza - a to jest najwazniejsze!!!!!!!!... alutka ja - opinia (1) Jadło dobre jak u mamy, miły klimat czujemy sie tam jak u siebie.Polecamy... ja Dobra Qchnia TO JEST TO!! (1) Rewelacyjne jedzenie , super atmosfera ,BARDZO POLECAM, nic dodac nic ujac... Jacek najbardziej wyluzowana knajpa nad morzem (1) jedzonko pycha: placki z łososiem, zupa rybna, rybki, cappaucino i latte w... bytesize REWELACJA (1) Właśnie stamtąd wróciłam.. Jeździmy tam bardzo często..Ogólnie wielki... najek