Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

W Tczewie masz co najmniej kilka kancelarii, najlepiej zadzwonić do dwóch lub trzech, zapytać jak to wygląda cenowo. Wiadomo, że cena uzależniona jest od tego czy to ma być rozwód z orzeczeniem o winie czy bez...
Proponuję jeszcze tutaj sprawdzić: http://www.adwokattczew.pl/kancelaria/rozwody - z tego co widzę, to w ofercie napisane, że zajmują się też rozwodami.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A znacie może kogoś z Tczewa lub okolic od spraw rozwodowych?

tu się zgadzam
kolezanka sasiadka , cudowny czlowiek i cudowna matka, mowia o niej ,ze kazde dziecko winno miec taka matke ... a walczy o dziecko ze sprawca przemocy - i ta pani mu wierzy????? i go broni??????? szok i niedowierzanie. 3maj się kochana
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mogę polecić adwokata Pawła Lenartowicza z Kancelarii w Gdańsku, na pewno w sprawach karnych jest dobry bo osobiście miałem możliwość weryfikacji, koleżance której poleciłem prowadził jakaś sprawę o pożyczkę chyba i była zadowolona.

mnie też zastanawia co u Pana wyżej
jak się staje w sądzie z klientem i chce odebrać najlepszej matce na świecie dziecko.....pieniądze są warte ludzkiej krzywdy?
dlaczego adwokaci nie potrafia powiedzieć: nie! nie zrobię tego ....
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1

jeśli kłamiesz jak z nut, jesteś sprawcą przemocy i manipulantem a dobro dziecka masz w d**** - polecam
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

doprowadza małoletnie dzieci przed sąd .
racja.
bez sumienia.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecaj, jeśli chcesz żeby nieletnie dziecko postawiła przed sądem!!!!!!!!!!!!! szok i żenada. ma ona dzieci ?????
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tak. Porażka to jej pytania w sądzie:):):):):):):)
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

adwokat Koroluk z Gdyni, zawsze miał czas i nie wysyła zastępców, tylko sam chodził na każdą rozprawę i oczywiście wygrał i zabezpieczenie i sprawę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

taaaaaak.....przedstawia w sądzie "dowody" które nie są dowodami.. albo pisze że załącza a ich nie ma.....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

po trupach do celu idzie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

ta "porada" iście mistrzowska - rozwód z winy osoby, która się do niej zastosuje, praktycznie pewny

Pan za to z pewnością lubi pracować za darmo.

Podpinam się do powyższego, bardzo fajna adwokatka :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie z Gdańska ale chyba i tak mogą przyjechać http://holdingprawny.pl/dhp-adwokat-jelenia-gora/ . Za to bardzo konkretni ludzie i – jak to ktoś wyżej napisał – nie dają sobie w kaszę dmuchać. : )

Ja miałam rozwód robiony u adwokata z Witomina (adwokatpastwa.pl) - wszystko było ok i poszło gładko i sprawnie, więc mogę polecić :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ze swojej strony mogę Ci polecić Panią adwokat Małgorzata Tokarz. Pani Małgosie specjalizuje się w rozwodach więc z pewnością podejdzie do twojej sprawy profesjonalnie i solidnie. Pani Małgorzata zawsze angażuje się w sprawy, które prowadzi i robi wszystko co może, żeby sprawa zakończyła się najlepiej dla jej klienta. Z Panią adwokat możesz skontaktować się pod numerem telefonu +48 600 824 538 lub za pomocą formularza kontaktowego na stronie: https://malgorzatatokarz.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pani CAR ???? Porażka nie dość ,że wzięła za rozwód kupę kasy ,to wcale się moją sprawą nie zajmowała. Nie polecam a wręcz ostrzegam przed nią!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Beznadziejna - Mecenas i jej kancelaria. Stać ją na oszustwa i to na sali sądowej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (72 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?

Dobry Ginekolog w Gdyni (162 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...

Hiszpańska mucha (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...