Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Re: Rozwod dobry adwokat

A co to za adwokat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Warto sprawdzić u Klugmana. Teraz jest w Gdańsku Wrzeszczu . Niewiem czy zajmuje sie rozwodami, ale w 2016 roku miałam sprawe z 280 kodeksu karnego i jestem na wlonosci.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy był ktoś może u Wiesława Trepczyka ?

polecam adwokat Marta Kinal z Gdańska i Monika Robaczewska z Gdyni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja mogę polecić Panią mecenas Natalia Zielmachowicz . Wspaniała kobieta, bardzo ciepła, ma ogromną wiedzę i doświadczenie. Jest błyskotliwa i ma cierpliwość, szczególnie do takich klientów wymagających. Zawsze wszystko objaśni, wytłumaczy, zaproponuje rozwiązanie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobre opinie ma kancelaria legaleo. Szczegolnie polecam jak druga strona jest zawzieta i szykuje sie niezbyt latwy proces

Polecacie Kozłowska ale która bo są dwie Izabela i Anna?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Na terenie Gdyni, jak również całego miasta działa Kancelaria Radcy Prawnego Natalii Zielmachowicz i specjalizuje się ona również w kwestii rozwodów. Kompleksowo pomoże Ci w całym procesie rozwiązania małżeństwa, ustalania alimentów, podziału majątku, rozstrzygnięcie istotnych spraw rodziny. Wydaje mi się, że lepszego specjalisty nie znajdziesz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie polecam, kombinatorka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Magdalena Augustyniak ?
Ktos moze u niej prowadzil sprawe, warta polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Trąci markietingiem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Autoreklama na grubo
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niegrzeczna

To ta, co sama sobie opinie wypisuje :)

Dziwna jest

O nieeeeee

Byłam u pani Justyny, która ma kancelarię na witominie w akcji ratunkowej, bo poprzedni adwokat prawie nie odbierał telefonów i ciężko było się czegokolwiek dowiedzieć a rozprawa była tuż tuż. Jestem zadowolona, bo rzeczywiście mi pomogła i udało się ugrać to co chciałam na procesie. Numeru telefonu nie podam na forum ale mozna znaleźć na stronie http://www.adwokatpastwa.pl

Jak Ci sie udalo uzyskac prawo do opieki nad dziecmi ?
Czy miales jakies haki na zone?

Z tego co wiem to właśnie Cejrowski ma duże doświadczenie.
Niedawno moja siostra się rozwiodła, dlatego wiem, że ważne jest wsparcie odpowiedniego adwokata. Ja polecam serdecznie Kancelarię Pana Cejrowskiego. To właśnie z Jego pomocy korzystała siostra. Pomogli jej przejść przez ten etap szybko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja też korzystałam z biura P. Cejrowskiego. W Gdyni lub Sopocie to po prostu problem znaleźć kompetentnego i etycznego adwokata.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Zmarszczki na czole (127 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?