Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Re: Rozwod dobry adwokat

Ja również polecam adwokata Krakowskiego. Przygotowany a do tego realnie patrzący na sprawy i możliwości ewentualnych wyników. Nie obiecuje "gruszek na wierzbie". Ja byłem bardzo zadowolony z przebiegu sprawy jak i ostatecznego wyniku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyłączam się do przedmówców- Kołodziejska Anna, ogień na sali rozpraw!!!! skuteczna! polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam, polecam adwokata z Gdyni - mec. Adam Krakowski. Bardzo dobry adwokat, zawsze przygotowany, zaangażowany w prowadzone sprawy, można się z nim bez problemu umówić w innych godzinach niż pracuje Kancelaria, do tego ma przystępne stawki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ulala poważna sprawa. też miałam ciężką sprawę rozwodową ale adwokat Grześkowiak dobrze ją poprowadziła i wyszłam z niej cało
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://fotoo.pl/show.php?img=1132948_p1020783-1-.jpg.html

Niestety muszę przyznać rację, choć ja Kołodziejską miałem po przeciwnej stronie, żona już była ją wzięła, puściła mnie z olbrzymymi alimentami i rozwodem z mojej winy, będę się odwolywac ale musze zmienić teraz Mecenasa, bo ten jak widać nie dał rady nie wiem na kogo

Dobry jest też mec. Grochola z Alei Grunwaldzkiej 82 (w Manhattanie). Również zajmuje się rozwodami. Opis jest na stronie http://adwokatgrochola.pl/pozew-o-rozwod/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

jestem zadowolony z kołodziejskiej, dzięki za polecenia, byłem na konsultacji , wyjaśniła wszystko dokładnie, jestem spokojniejszy, teraz występujemy z odpowiednimi pismami by zabezpieczyć odpowiednio moje prawa.

Niestety, w czasie rozwodu często puszczają emocje, co nie jest przyjemne. Właśnie dlatego lepiej wynająć doświadczonego adwokata, który sobie poradzi z opanowaniem sytuacji. Słyszałem dużo dobrego o Budrewiczu z Warszawy. Myślę, że jeśli wynajmiecie faktycznie sprawdzonego mecenasa, to będzie to najlepsze rozwiązanie dla Waszej sytuacji.

Możesz zapytać u mecenasa Patryka Łukasik-a kom. 504 971 737
Możesz zapytać u mecenasa Michała Mindykkowski-ego kom. 530-732-915
Ewentualnie ktoś z Gdyni mecenas Zbigniew Wensker kom. 601 690 233

Oni zajmują się sprawami rozwodowymi jak coś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie chcę wysyłać zapytania tylko do jednego adwokata. Kogo oprócz Kołodziejskiej proponujecie?

kołodziejska polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

W woli scisłości- Mecenas Anny Kołodziejskiej:)

dołączam się do opinii, miałam przyjemność brać udział w negocjacjach z udziałem Pani Mecenas w sprawie rodzinnej i majątkowej, czeka nas jeszcze batalia w sądzie, ale u boku tak profesjonalnego pełnomocnika wydaję się to mniej straszne.

zgadzam się , Mecenas Kołodziejska solidnie prowadzi sprawy rozwodowe i co najważniejsze przykłada się do swojej pracy. Prowadziła również mojej siostrze sprawę o podział majątku, siostra bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani Izabela ma wspaniałe podejście do ludzi. Czekałam na wizytę tydzień i nie był0 łatwo się dobić ale było warto. Od poprzedniej Pani mecenas wyszłam głupsza niż weszłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 22

Mnie rozwodził z dobrym skutkiem Wojciech Chmurak. Ma biuro przy Błogosławionej Królowej Jadwigi w Szczecinie. Porządny prawnik, solidny, szanujący klienta.

skuteczniejsza jest jego wspolniczka podobno, siostra się rozwodziła u niej i ja tez skorzystałem, podaje numer do niej 509855591,

polecam kancelarie z wrzeszcza biurowiec vigo , caly zespol zajmuje się prawem rodzinnym, pracują solidnie i starannie, podaje numer do pani Mecenas 509855591

Polecam Mecenas Annę 509855591 skuteczna i najlepsza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Jaki żel intymny polecicie? (67 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...