Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Re: Rozwod dobry adwokat

Ja również polecam adwokata Krakowskiego. Przygotowany a do tego realnie patrzący na sprawy i możliwości ewentualnych wyników. Nie obiecuje "gruszek na wierzbie". Ja byłem bardzo zadowolony z przebiegu sprawy jak i ostatecznego wyniku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyłączam się do przedmówców- Kołodziejska Anna, ogień na sali rozpraw!!!! skuteczna! polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam, polecam adwokata z Gdyni - mec. Adam Krakowski. Bardzo dobry adwokat, zawsze przygotowany, zaangażowany w prowadzone sprawy, można się z nim bez problemu umówić w innych godzinach niż pracuje Kancelaria, do tego ma przystępne stawki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

ulala poważna sprawa. też miałam ciężką sprawę rozwodową ale adwokat Grześkowiak dobrze ją poprowadziła i wyszłam z niej cało
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

http://fotoo.pl/show.php?img=1132948_p1020783-1-.jpg.html

Niestety muszę przyznać rację, choć ja Kołodziejską miałem po przeciwnej stronie, żona już była ją wzięła, puściła mnie z olbrzymymi alimentami i rozwodem z mojej winy, będę się odwolywac ale musze zmienić teraz Mecenasa, bo ten jak widać nie dał rady nie wiem na kogo

Dobry jest też mec. Grochola z Alei Grunwaldzkiej 82 (w Manhattanie). Również zajmuje się rozwodami. Opis jest na stronie http://adwokatgrochola.pl/pozew-o-rozwod/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

jestem zadowolony z kołodziejskiej, dzięki za polecenia, byłem na konsultacji , wyjaśniła wszystko dokładnie, jestem spokojniejszy, teraz występujemy z odpowiednimi pismami by zabezpieczyć odpowiednio moje prawa.

Niestety, w czasie rozwodu często puszczają emocje, co nie jest przyjemne. Właśnie dlatego lepiej wynająć doświadczonego adwokata, który sobie poradzi z opanowaniem sytuacji. Słyszałem dużo dobrego o Budrewiczu z Warszawy. Myślę, że jeśli wynajmiecie faktycznie sprawdzonego mecenasa, to będzie to najlepsze rozwiązanie dla Waszej sytuacji.

Możesz zapytać u mecenasa Patryka Łukasik-a kom. 504 971 737
Możesz zapytać u mecenasa Michała Mindykkowski-ego kom. 530-732-915
Ewentualnie ktoś z Gdyni mecenas Zbigniew Wensker kom. 601 690 233

Oni zajmują się sprawami rozwodowymi jak coś.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie chcę wysyłać zapytania tylko do jednego adwokata. Kogo oprócz Kołodziejskiej proponujecie?

kołodziejska polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

W woli scisłości- Mecenas Anny Kołodziejskiej:)

dołączam się do opinii, miałam przyjemność brać udział w negocjacjach z udziałem Pani Mecenas w sprawie rodzinnej i majątkowej, czeka nas jeszcze batalia w sądzie, ale u boku tak profesjonalnego pełnomocnika wydaję się to mniej straszne.

zgadzam się , Mecenas Kołodziejska solidnie prowadzi sprawy rozwodowe i co najważniejsze przykłada się do swojej pracy. Prowadziła również mojej siostrze sprawę o podział majątku, siostra bardzo zadowolona.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pani Izabela ma wspaniałe podejście do ludzi. Czekałam na wizytę tydzień i nie był0 łatwo się dobić ale było warto. Od poprzedniej Pani mecenas wyszłam głupsza niż weszłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 22

Mnie rozwodził z dobrym skutkiem Wojciech Chmurak. Ma biuro przy Błogosławionej Królowej Jadwigi w Szczecinie. Porządny prawnik, solidny, szanujący klienta.

skuteczniejsza jest jego wspolniczka podobno, siostra się rozwodziła u niej i ja tez skorzystałem, podaje numer do niej 509855591,

polecam kancelarie z wrzeszcza biurowiec vigo , caly zespol zajmuje się prawem rodzinnym, pracują solidnie i starannie, podaje numer do pani Mecenas 509855591

Polecam Mecenas Annę 509855591 skuteczna i najlepsza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Cosmelan (21 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was robił ten zabieg??

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (23 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Nie dochodzę (7 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...