Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Re: Rozwod dobry adwokat

Polecam Mecenas Krzysztof Maj, młody i ambitny, doskonale radzi sobie w prawie rodzinnym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli chodzi o dobrego adwokata z Warszawy to polecam panią Magdalenę Grześkowiak. Specjalizuje się w prawie rodzinnych i opiekuńczym. Mnie np. pomogła wygrać rozprawę o opiekę nad dzieckiem. Jest bardzo wyrozumiała i swoim profesjonalizmem wywarła na mnie duże wrażenie. Polecam http://www.magdalenagrzeskowiak.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam bardzo dobrego adwokata z Tczewa Kancelaria Adwokacka Cejrowski. Zna się na swojej robocie;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

W przypadku adwokatów to najlepiej indywidualnie zadzwonić i się dopytać. Jest to ogólnie spotykana praktyka. Rozwód, rozwodowi jest nie równy. Jeden rozwiedzie się na pierwszej rozprawie a innemu potrzeba 5 czy 6.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ktoś korzystał i może podać średnią cenę u Mindowskiego ?
Lub wogóle jaki jest cennik
Myślę że to może dużo pomóc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

A jak jest średnia cena u Minfowskiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przecież już tutaj padały propozycję
1. K_Bigorzewskii. nr tel: 532 251 905
2. M_Mindykowskii. nr tel: 530-732-915
3. Z_Chojaczyk. nr tel: 790 825 827

Wszyscy są z Gdańska. Użyj szukajki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ze swojej strony mogę polecić mec. Agnieszkę Kapałe-Sokalską. Kontakt znajdziesz na stronie aks-adwokat.pl. Pozdrawiam Ania

A czy można poprosić o jakieś kontakty do nich? Nie znam ich.

Przecież już tutaj padały propozycję
1. K_Bigorzewskii.
2. M_Mindykowskii.
3. Z_Chojaczyk.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tyle jest propozycji, trudno się na coś zdecydować ;/

Ja po pomoc zgłosiłem się do kancelarii Lexon w Warszawie, bo słyszałem same dobre opinie, okazały się bardzo trafne.

panowie żencie sie ,ale przed "przysiega" Rozdzielnosc majatkowa,intercyza nie ma problemow ,ciagania ,prania brudow itd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi bardzo pomogla mec.Barbara Deruga z Gdyni, bardzo dobra komunikacja mailowa i telefoniczna , lacznie z poleceniem fantastycznego biura notarialnego do rozdzielnosci majatkowej przed rozwodem (warunek eks męża bo nie mial pewnosci ile bedzie sie toczyl sie rozwod o ktory sam wystepowal).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aga skontaktuj się z:
Frieske-Pszczółkowską, kancelaria jest na Heweliusza 11 tutaj masz nr tel: 58 346-21-14
Dobry od rozwodów jest też Mindykowskii, kancelaria na Uphagena 17/2 nr tel 530-732-915
Oboje zajmują się przede wszystkim sprawami rozwodowymi jak coś.

Przepraszam, za dosadne stwierdzenie, ale to trochę nie Twoja sprawa. Może Ty potrafisz trwać w toksycznym związku. Ja nie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

~AGa, najpierw wielka milosc a potem wielka wojna , to po co bralas slub ?.
Chyba większość zawartych zwiazkow malzenskich to inwestycja na przyslosc , Panowie nie zencie się !!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

W moim przypadku byłoby znaleźć kogoś z Gdańska. Chodzi o to, aby był na miejscu. Czy ceny pomiędzy poszczególnymi adwokatami różnią się w istotny sposób? Jak ustalać rozliczać? Ustać przed czy po rozwodzie?

mec. Gorczyńska z wejherowa, poziom trójmiejski, ta górna półka, kasa za to mniejsza niż w gdansku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak szukasz dobrego radcy do rozwodu, alimentów i podziału to mogę poleci Hannę Woźniak młoda babeczka ale ma pojęcie w sprawach rozwodowych i naprawdę jest dobra i nie wykasuje cię jak za zboże i co najważniejsze zawsze będzie z tobą na rozprawie mam tylko tel. 507-417-317
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (23 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

Mój rozwód z adwokat Genowefą Noszka-Kruminis (37 odpowiedzi)

Adwokat Genowefa Noszka- Kruminis z Gdyni to specjalista pierwszego gatunku. Zniszczyła mojego...

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...