Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Re: Rozwod dobry adwokat

Polecam Mecenas Krzysztof Maj, młody i ambitny, doskonale radzi sobie w prawie rodzinnym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli chodzi o dobrego adwokata z Warszawy to polecam panią Magdalenę Grześkowiak. Specjalizuje się w prawie rodzinnych i opiekuńczym. Mnie np. pomogła wygrać rozprawę o opiekę nad dzieckiem. Jest bardzo wyrozumiała i swoim profesjonalizmem wywarła na mnie duże wrażenie. Polecam http://www.magdalenagrzeskowiak.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam bardzo dobrego adwokata z Tczewa Kancelaria Adwokacka Cejrowski. Zna się na swojej robocie;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

W przypadku adwokatów to najlepiej indywidualnie zadzwonić i się dopytać. Jest to ogólnie spotykana praktyka. Rozwód, rozwodowi jest nie równy. Jeden rozwiedzie się na pierwszej rozprawie a innemu potrzeba 5 czy 6.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ktoś korzystał i może podać średnią cenę u Mindowskiego ?
Lub wogóle jaki jest cennik
Myślę że to może dużo pomóc
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

A jak jest średnia cena u Minfowskiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Przecież już tutaj padały propozycję
1. K_Bigorzewskii. nr tel: 532 251 905
2. M_Mindykowskii. nr tel: 530-732-915
3. Z_Chojaczyk. nr tel: 790 825 827

Wszyscy są z Gdańska. Użyj szukajki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ze swojej strony mogę polecić mec. Agnieszkę Kapałe-Sokalską. Kontakt znajdziesz na stronie aks-adwokat.pl. Pozdrawiam Ania

A czy można poprosić o jakieś kontakty do nich? Nie znam ich.

Przecież już tutaj padały propozycję
1. K_Bigorzewskii.
2. M_Mindykowskii.
3. Z_Chojaczyk.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tyle jest propozycji, trudno się na coś zdecydować ;/

Ja po pomoc zgłosiłem się do kancelarii Lexon w Warszawie, bo słyszałem same dobre opinie, okazały się bardzo trafne.

panowie żencie sie ,ale przed "przysiega" Rozdzielnosc majatkowa,intercyza nie ma problemow ,ciagania ,prania brudow itd.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi bardzo pomogla mec.Barbara Deruga z Gdyni, bardzo dobra komunikacja mailowa i telefoniczna , lacznie z poleceniem fantastycznego biura notarialnego do rozdzielnosci majatkowej przed rozwodem (warunek eks męża bo nie mial pewnosci ile bedzie sie toczyl sie rozwod o ktory sam wystepowal).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aga skontaktuj się z:
Frieske-Pszczółkowską, kancelaria jest na Heweliusza 11 tutaj masz nr tel: 58 346-21-14
Dobry od rozwodów jest też Mindykowskii, kancelaria na Uphagena 17/2 nr tel 530-732-915
Oboje zajmują się przede wszystkim sprawami rozwodowymi jak coś.

Przepraszam, za dosadne stwierdzenie, ale to trochę nie Twoja sprawa. Może Ty potrafisz trwać w toksycznym związku. Ja nie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

~AGa, najpierw wielka milosc a potem wielka wojna , to po co bralas slub ?.
Chyba większość zawartych zwiazkow malzenskich to inwestycja na przyslosc , Panowie nie zencie się !!!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

W moim przypadku byłoby znaleźć kogoś z Gdańska. Chodzi o to, aby był na miejscu. Czy ceny pomiędzy poszczególnymi adwokatami różnią się w istotny sposób? Jak ustalać rozliczać? Ustać przed czy po rozwodzie?

mec. Gorczyńska z wejherowa, poziom trójmiejski, ta górna półka, kasa za to mniejsza niż w gdansku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak szukasz dobrego radcy do rozwodu, alimentów i podziału to mogę poleci Hannę Woźniak młoda babeczka ale ma pojęcie w sprawach rozwodowych i naprawdę jest dobra i nie wykasuje cię jak za zboże i co najważniejsze zawsze będzie z tobą na rozprawie mam tylko tel. 507-417-317
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zmarszczki na czole (127 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?

Tabletki powiększające piersi (4 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Dobry Ginekolog w Gdyni (162 odpowiedzi)

Witam, szukam dobrego ginekologa w Gdyni, najelpiej kobiety, wizyta prywatna. Byłam u ginekologa...