Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Re: Rozwod dobry adwokat

ABSOLUTNIE NIE WIEM DLACZEGO TA KANCELARIA MA TAK WIELE DOBRYCH OPINII. ZERO PROFESJONALIZMU A GDY SPOZNILAM SIE O JEDEN (JEDEN DOSLOWNIE JEDEN) DZIEN Z WPLATA KASY - PAN CHYBA PREZEZ TEJ KANCELARII ZJECHAL MNIE JAK GOWNIARE. TRAGEDIA.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

To zależy od sprawy, jak czujesz się niepewnie to weź prawnika, ja korzystałam z pomocy radcy prawnego, tylko wcześniej sprawdź bo nie wszyscy prawnicy są ok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tak wszystko dobrze, mam identyczną sytuację, właśnie czekam na 1 rozprawę, tylko, że żona chce z orzekaniem o winie. Nie wiem czy prawnik nie jest potrzebny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Również polecam, bardzo skuteczny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Michała Gostkowskiego z Gdyni
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeszcze niedawno była też pani adwokat Karolina Górska http://karolinagorska.pl/, ale teraz chyba przeprowadziła się do Warszawy, choć nie mam pewności
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

jest swietna szczegolnie w kocowym rozliczeniu !!!!!!
za kase zrobi wszystko jak czolg bez sumienia
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam panią Magdalene Kulik. Wysmienita kobieta!!! mega pomocna, zaangażowana w całą sprawę i skuteczna. GORĄCO POLECAM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dobry chociaż trochę się ceni jest również Mindykowski z Wrzeszcza. Jeżeli coś da się zrobić to mówi i to robi. Jeżeli czegoś nie da się zrobić, to też mówi. Nie owija w bawełnę.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

polecam radcę prawnego Daniela Jurewicz z kancelarii sukurs, duże doświadczenie w rozwodach, jestem zadowolona !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

adwokat Alicja Felska-Pela przyjmuje na starówce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

POLECAM Panią Izabelę Kozłowską z Gdyni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 35

to fakt - zanim nie poszliśmy do sądu miałem inne wyobrażenie. Korzystałem z usług adwokata - kancelaria Kozłowska i Roczkowski - sam bym tego nie podźwignął - masakra ile trzeba było papierków naprodukować żeby udowodnić,ze nie jestem milionerem, który może łożyć na dziecko 3.000. Moja była nareszcie poszła do pracy - wcześniej leżała i pachniała a pieniądze same przychodziły.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 16

jestem bardzo zadowolona mec. Kozłowska - bardzo charyzmatyczna i pracowita osoba.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 30

Mecenas Witucka Gdynia rewelacja!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

adw. Augustyniak, adw. Barsow, adw. Kulwikowski z Legal Salutaris z gdańska. maja biuro na hallera dobry zespół, duże zaangażowanie w sprawę
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 20

Najlepszy adwokat w Trójmieście - Krzysztof Janik.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

Re: jak niżej

Dzięki za namiar na tego Mindykowskiego - dzwoniłam już do niego - przedstawił mi wersję optymistyczną (jedna sprawa) i pesymistyczną (kilka rozpraw, świadkowie itd) rozwodu. No zobaczymy. Czytam sobie doświadczenia innych osób i nie wiem jak przez to przejdę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: jak niżej

Oczywiście, że nie ma rozwodu z klasą - ale jeżeli jest to możliwe to nie należy wytaczać zbyt grubych dział.
Najlepiej rozejść się w zgodzie - chociaż nie zawsze jest to możliwe. Znam niewiele osób, które w ten sposób się rozstały. Zwykle potrzebnych było kilka spraw (podział majątku, ustanowienie alimentów, praw rodzicielskich itd).
Doświadczony w tych sprawach jest mec. Michał Mindykowski, dobry ale trochę się ceni. No ale nie bez przyczyny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

jak niżej

nie ma rozwodu z klasą
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Jaki żel intymny polecicie? (67 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

Hiszpańska mucha (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...