Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Re: Rozwod dobry adwokat

ABSOLUTNIE NIE WIEM DLACZEGO TA KANCELARIA MA TAK WIELE DOBRYCH OPINII. ZERO PROFESJONALIZMU A GDY SPOZNILAM SIE O JEDEN (JEDEN DOSLOWNIE JEDEN) DZIEN Z WPLATA KASY - PAN CHYBA PREZEZ TEJ KANCELARII ZJECHAL MNIE JAK GOWNIARE. TRAGEDIA.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4

To zależy od sprawy, jak czujesz się niepewnie to weź prawnika, ja korzystałam z pomocy radcy prawnego, tylko wcześniej sprawdź bo nie wszyscy prawnicy są ok
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tak wszystko dobrze, mam identyczną sytuację, właśnie czekam na 1 rozprawę, tylko, że żona chce z orzekaniem o winie. Nie wiem czy prawnik nie jest potrzebny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Również polecam, bardzo skuteczny
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam Michała Gostkowskiego z Gdyni
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeszcze niedawno była też pani adwokat Karolina Górska http://karolinagorska.pl/, ale teraz chyba przeprowadziła się do Warszawy, choć nie mam pewności
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

jest swietna szczegolnie w kocowym rozliczeniu !!!!!!
za kase zrobi wszystko jak czolg bez sumienia
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 0

polecam panią Magdalene Kulik. Wysmienita kobieta!!! mega pomocna, zaangażowana w całą sprawę i skuteczna. GORĄCO POLECAM
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Dobry chociaż trochę się ceni jest również Mindykowski z Wrzeszcza. Jeżeli coś da się zrobić to mówi i to robi. Jeżeli czegoś nie da się zrobić, to też mówi. Nie owija w bawełnę.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

polecam radcę prawnego Daniela Jurewicz z kancelarii sukurs, duże doświadczenie w rozwodach, jestem zadowolona !
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

adwokat Alicja Felska-Pela przyjmuje na starówce
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

POLECAM Panią Izabelę Kozłowską z Gdyni.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 35

to fakt - zanim nie poszliśmy do sądu miałem inne wyobrażenie. Korzystałem z usług adwokata - kancelaria Kozłowska i Roczkowski - sam bym tego nie podźwignął - masakra ile trzeba było papierków naprodukować żeby udowodnić,ze nie jestem milionerem, który może łożyć na dziecko 3.000. Moja była nareszcie poszła do pracy - wcześniej leżała i pachniała a pieniądze same przychodziły.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 16

jestem bardzo zadowolona mec. Kozłowska - bardzo charyzmatyczna i pracowita osoba.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 30

Mecenas Witucka Gdynia rewelacja!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

adw. Augustyniak, adw. Barsow, adw. Kulwikowski z Legal Salutaris z gdańska. maja biuro na hallera dobry zespół, duże zaangażowanie w sprawę
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 20

Najlepszy adwokat w Trójmieście - Krzysztof Janik.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

Re: jak niżej

Dzięki za namiar na tego Mindykowskiego - dzwoniłam już do niego - przedstawił mi wersję optymistyczną (jedna sprawa) i pesymistyczną (kilka rozpraw, świadkowie itd) rozwodu. No zobaczymy. Czytam sobie doświadczenia innych osób i nie wiem jak przez to przejdę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

Re: jak niżej

Oczywiście, że nie ma rozwodu z klasą - ale jeżeli jest to możliwe to nie należy wytaczać zbyt grubych dział.
Najlepiej rozejść się w zgodzie - chociaż nie zawsze jest to możliwe. Znam niewiele osób, które w ten sposób się rozstały. Zwykle potrzebnych było kilka spraw (podział majątku, ustanowienie alimentów, praw rodzicielskich itd).
Doświadczony w tych sprawach jest mec. Michał Mindykowski, dobry ale trochę się ceni. No ale nie bez przyczyny.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

jak niżej

nie ma rozwodu z klasą
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Samodzielna nauka języka angielskiego - rady :) (153 odpowiedzi)

Hej :) Postanowiłam zacząć uczyć się języka angielskiego. Niestety finanse nie pozwalają na...

jaki krem na noc +30 ?? (209 odpowiedzi)

Witam! Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w...

Jaki żel intymny polecicie? (67 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...