Rozwod dobry adwokat

Witam czy ktos moze polecic dobrego adwokata z Gdyni badz Sopotu? Mam zamiar zlozyc pozew wiem ze maz niczego mi nie ulatwi potrzebuje kogos kto zaangazuje sie w sprawe i bedzie sie stawial na rozprawach. Czy ktos moglby mi kogos polecic? Pytam znajomych padaja rozne nazwiska:Halina Car, Piotr Roczkowski, ALeksandra Kluczynska, Anna Kolodziejska
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 41

Mecenas Igor Klimkowski to fachowiec, więc jeśli ktoś szuka, to polecam. Koleżanka mi go doradziła, poprowadził jej elegancko sprawy. Uważam, że lepiej trafić nie mogłam, a wiem co mówię, bo miałam już do czynienia z innymi adwokatami. Pan mecenas zawsze spotyka się z klientami osobiście. Możecie do niego dzwonić pod numer 600 365 228.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

w trudnych sprawach rozwodowych znajomi polecają mecenasa Mindykowskiego z Wrzeszcza, skorzystałam i jestem zadowolona, sprawa była bez orzekania o winie, ale problemem były alimenty i pobyt dziecka, trwało to łącznie dwa lata przez zlecane opinie biegłych, ale efekt dla mnie super.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dzień dobry,

Zajmujemy się sprawami rozwodowymi, mamy 20 lat doświadczenia, popartego praktyką.

Zapraszam do kontaktu.

t.luczkowski@prawo-gdansk.pl

576 582 694

Kancelaria Prawno Finansowa Partnerzy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Rozwody prowadzi tylko Sąd Okręgowy w Gdańsku dla całego Trójmiasta, dlatego chyba to nie ma sensu żeby kierować się gdzie dana kancelaria się znajduje, bardziej chodzi o to żeby to był prawnik doświadczony w rozwodach. Ja miałem mecenasa Michała Mindykowskiego. Doświadczony w tym zakresie i jak się okazało w moim przypadku bardzo skuteczny a sprawa była trudna z orzeczeniem o winie. Widać że zna sędziów, że go słuchają co ma do powiedzenia. Szukaj po specjalizacji bo słabo trafić z rozwodem do prawnika od np. upadłości. Ci co robią rozwody długo wiedzą jakie poglądy mają sędziowie czy co lubią a co ich denerwuje. W takich sprawach takie niuanse są decydujące.

My w firmie jeśli chodzi o obsługę prawną już od dawna współpracujemy z kancelarią Pana Chęcińskiego z Poznania (https://zcplegal.pl). Kompleksowa obsługa z ich strony, można będzie faktycznie liczyć na ich pomoc i duże doświadczenie w tym zakresie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W kancelarii mecenasa Klimkowskiego miałam prowadzone między innymi sprawy rodzinne, które zakończyła się pomyślnie. Jestem zadowolona z udzielonej pomocy. Pan mecenas zawsze odbiera osobiście telefony i sam stawia się na rozprawach. To ogromna zaleta. Tutaj macie stronę kancelarii https://www.klimkowski-kancelaria.pl/ i numer telefonu 600 365 228.

ja ci moge polecić mecenas z Gdańska na Toruńskiej: Agata Morawska. W sprawach rozwodowych nie ma sobie równych. U mnie oprócz tego że wygrałyśmy sprawę z orzekaniem o winie męża to jeszcze wywalczyła dla mnie wysokie alimenty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Zleciłam swoje sprawy mecenasowi Klimkowskiemu i w zasadzie o nic się nie musiałam już martwić. Miałam pełną informację o tym co się dzieje i byłam zawsze szczegółowo przygotowywana do każdej rozprawy, na którą to pan mecenas zawsze stawił się osobiście. Warto dzwonić do pana mecenasa pod numer 600 365 228.

W sprawie rozwodowej zwróciłam się do adwokata Pawła Cejrowskiego. No tutaj bez dwóch zdań nie ma sobie równych, zresztą cała kancelaria na niezwykłe doświadczenie i osiągnięcia, nie tylko w sprawach rozwodowych.

Re: Rozwod dobry adwokat

Dla mnie najlepsza jest adwokat Magdalena Chróścielewska. Sprawy rozwodowe to dla niej pestka. Ale nic dziwnego skoro się właśnie w tym specjalizuje od wielu, wielu lat. Prawdziwy adwokat z powołania. Bardzo doceniam jej pracę, zaangażowanie i trud jaki włożyła. Dzięki temu są efekty - rewelacyjne!

Podobno mec. Cejrowski ma spore doświadczenie i jest w stanie wygrać nawet bardzo trudna sprawę. Walczy o klienta i dla klienta, sumienny i zawsze przygotowany. Podpytaj nawet na Facebooku - odpowiedzą co i jak

Też mogę zarekomendować Panią Mecenas Magdalenę Chróścielewską. Z autopsji mam przetestowane bo prowadziła moją sprawę. Była bardzo zaangażowana i zawsze stawiała się na rozprawach. Do tego zawsze udzielała wyczerpujących odpowiedzi na moje pytania. Radziła co zrobić gdy był problem, jak się zachować w konkretnej sytuacji itp. Lepszej Mecenas nie można sobie wymarzyć! Oczywiście polecam!

Ja natomiast mogę Ci polecić prowadzenie sprawy przez Adwokat Magdalenę Chróścielewską. Super ekstra specjalistka. Do tego wszystko Ci wytłumaczy krok po kroku i dosłownie będzie Cię prowadzić za rękę. Złota kobieta! O wiedzy i doświadczeniu nie wspomnę bo ma ogromne! Namiary: bezpośredni telefon 666609065.

Konkretny człowiek, bardzo zaangażowany w powierzoną sprawę, do tego miły i empatyczny. W sprawach rozwodowych to specjalista, zresztą tak samo jak w spadkowych. Dzięki niemu udało mi się wypracować z ex małżonkiem kompromis, ja jestem zadowolona z obrotu sprawy, nie obyło się bez problemów po drodze, ale ostatecznie osiągnęłam to, czego chciałam, a rozwód wcale nie był łatwy i ze względu na brak nici porozumienia między mną a mężem, ale także przez duży ładunek emocjonalny, pretensje, obwinianie się wzajemnie itp. Teraz jestem szczęśliwą rozwódką.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a o mec. Mindykowskim ktoś może się wypowiedzieć? W sumie kilka opinii na jego temat znam, skuteczny i podobno można liczyć na jego wsparcie w tych trudnych momentach i potem cenne rady i podpowiedzi jak zachować się na sprawie a na tym mi zależy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mój rozwód prowadził adwokat Karol Czaplewski z Gdyni. Ma kancelarię na Władysława IV. Bardzo polecam.

Jego strona: https://czaplewski-kancelaria.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mogę szczerze polecić kontakt z mec. Igorem Klimkowskim ! Pan Mecenas bardzo poważnie podchodzi do sprawy, a jego zaangażowanie jest pełne podziwu. Jasno i rzeczowo tłumaczy kolejne kroki działania. Dodatkowo zapoznał mnie ze wszystkimi aspektami, o których powinnam wiedzieć, co bardzo ułatwiło przejść przez cały rozwód.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wątek stary, więc odświeżam, bo szukam wsparcia kancelarii prawnej do rozwodu w Gdańsku. Czy ktoś jest w stanie mi poradzić w tej kwestii, będę wdzięczna za pomoc.

Rozwód to zawsze trudne sprawy, kluczowe jest wybranie odpowiedniego adwokata. Możesz spróbować poszukać np. tutaj https://zaufanyadwokat.pl/cat/rozwody/. Ja tak znalazłam swojego...

Jeśli już zapada decyzja o rozwodzie to zdecydowanie lepiej poprosić o pomoc adwokata. Gdybym ja miała polecić to byłby to adwokat Łukasz Węgłowski, dla mnie nie ma lepszego i bardziej profesjonalnego. Co prawda jego kancelaria znajduje się w Szczecinie, ale zasięg działania to też całe Pomorze. Naprawdę można na nim polegać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (4 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Dobry szampon na łupież (40 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie coś, bo już mi ręce opadają!

Kosmetyki na lato (30 odpowiedzi)

Jakie stosujecie kosmetyki na lato? Zależy mi przede wszystkim na dobrych kremach nawilżajcych,...