Ruch to zdrowie:)

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Ruch to zdrowie:)
Witam!

Poszukuję osób pozytywnie zakręconych na punkcie aktywnego wypoczynku. Jeżeli znudziło Ci się siedzenie w czterech ścianach i lubisz się trochę zmęczyć, a nie masz z kim potrenować - napisz do mnie! We dwoje zawsze raźniej i łatwiej się zmotywować. Uwielbiam jazdę na rolkach, rowerze, siatke, kosza...chętnie wyskoczę na jakieś zajęcia taneczne, tenisa albo ściankę. A może komuś uda się mnie zarazić miłością do biegania????

Wiek i płeć bez znaczenia. Ja - wesoła 26- latka z Trójmiasta.

Pozdrawiam wszystkich miłośników sportu!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

RC LLG:]

Przybywaj do nas na treningi rugby - tu biegania jest dużo, a i fajnie bo z piłką;] jak chcesz zabierz jeszcze kogoś;] RUGBY CLUB MARIO LADIES LECHIA GDAŃSK:] akurat mamy nabór wiek kobiet 17-28:]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

odp na e-mail:]

Re: Ruch to zdrowie:)

witam! zapraszam na jazdę konną na świeżym powietrzu! ;) stajnia mieści się w strzebielinie! ;) proszę o mail'a fmm.group@interia.pl

hop hop, to kiedy idziemy na jakis trening ?

SZUKAM KOLEZANKI DO JAZDY NA ROLKACH I INNYCH REKREACJI!!!

CZESC!!!
MAM NA IMIĘ KAMILA, MAM 25 LAT MIESZKAM W GD CHETNIE WYSKOCZE KILKA RAZY W TYGODNIU NA JAKIS "AKTYWNY WYPOCZYNEK".
KONTAKT POD kamilaaniolek@wp.pl

Cześć

Witaj ;) to mamy podobnie ja z miłą checią zapisze się na jakąś ścianke lub zajecia . w grupie rażniej a samej to sie nie chcę , a jak chcesz być zarazona biegiem ;) to spoko bo ja uwielbiam biegać , ale nie sama ;) napiszę @ to można się sopotkac ;)Pozdr !

AsiA

Ja tez lubię biegac, ale samemu ciężko. Może wyskoczymy na wieczorne bieganie? :>

siatkówka - bardzo chętnie :-) Dziś, jutro, następny tydzień?

..w jakie dni i o jakich mniej więcej godzinach jesteś dyspozycyjna? ;) chętnie wybrałabym się na rolki, rower, itd. jestem z Rumi, mam 23 lata.

Inne tematy z forum

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...

Karnet do oddania (9 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

Czy bieganie może poprawić koncentrację? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Chciałem poruszyć temat trochę inny niż typowe rozmowy o boksie czy sportach...