Rypło się

Rypło się na całego.Żal mi.Żal tych poważnych i mniej poważnych rozmów.Nawet uszczypliwości.Pouciekali ludzie których tak lubiłam i ceniłam.
A może jednak? Może damy radę wskrzesić tamtą atmosferę? Ludki moje ,wiosna,niech i u nas obudzi się do życia to co tak przysnęło. Pozdrawiam Was których tak ulubiłam :-)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ty się lepiej pochwal, czy swoją epicką zaje..stą blondie odpolowałeś? ;>
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Pouciekali ludzie których tak lubiłam i ceniłam."

Przecież od czasu do czasu coś tam napiszę... ;>
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Jeśli kiedykolwiek będę miała ochotę na profanację natury to zrobię ci portretowe. Będziesz jej doskonałym uosobieniem! Profanacji, znaczy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zacznij od selfików - to teraz chyba na topie jest. Wrzuć tutaj i zaczekaj na lajki, a jak się sprawdzisz to potem bierz się za profanację natury ;]
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobranoc;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Już idę. Dobranoc :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Idź już spać;-)

Ależ czytam. Tylko dzisiaj już za późno :) Rano jutro wstaję.

Już nie czytasz?

Snów, snów :)

No to do jutra;-))))))))) Słodkich snów;-) lub miłego czytania;-)

No, wiadomo, że fotki tylko krajobrazowe. Przyjrzę się modułowi jutro :)

Google ma moduł "Zdjęcia" wydaje mi się, że to Ci wystarczy. A czy powinnaś? - Dlaczego NIE? Ja jedynie nie zamieszczałbym zdjęć z wizerunkiem osób a reszta zależy od Ciebie.

Nie. A może powinnam? Polecasz coś?

Korzystasz z jakiegoś albumu webowego? Zamieszczasz zdjęcia w sieci?

Jeśli tylko będę w Gdyni, to na pewno z aparatem, zatem na fotki możesz liczyć ;)

Masz rację, Wejherowo jest OK;-))) a jakie ma perspektywy? Być może dożyjesz takiej chwili, że z okna ustrzelisz jakąś fotkę elektrowni atomowej;-)))))) Na razie wspieramy zieloną energię śląska;-))))))) Więc czekaj cierpliwie;-)))

a tak poza tym to dobry dojazd do Gdyni masz;-) Może z Klifu jakąś fotkę zrobiłabyś mi? Co Ty na to;-)

No, ja to amatorsko fotografuję, ale bardzo się do tego przykładam! Do wstawania wczesnego to jednak mi daleko, do ukrywania w szuwarach czy innych krzakach, jak to robią fotograficy przyrody, też ;) A poza tym, w Wejherowie powietrze jest czyste i przejrzyste ;)

anonim;-) Panna Vi;-)

Kiedyś zajmowałem się półprofesjonalną fotografią, nie będę się tutaj rozpisywał zbyt długo ale gdybym miał to jeszcze robić w sposób dość profesjonalny to nie rzadko musiałbym wstawać o 3-4 nad ranem czy wcześnie rano po to by wykonywać zdjęcia z odpowiednią przejrzystością powietrza lub po to wcześnie wstać by fotografować miejsca, które jeszcze nie zapełniły się ludźmi;-) ale wiesz jak to jest, po dobrej nocy nie chcę się już wstawać tak wcześnie;-)))))

Nie padnie, choćbym to ja miała być tą ostrygą podrygującą ;)

Jeśli chodzi o fotki, to uwielbiam je robić, ale stwierdzam, że na takie plenerowe wypady to muszę albo sama się wybierać albo z kimś bardzo cierpliwym i wyrozumiałym. Zdjęcia makro wymagają sporo czasu ;) A w plenerze jest wiele pięknych miejsc, które wymagają uwagi i po prostu trzeba zrobić im zdjęcie ;)

To pisałam ja, Vi ;)

Inne tematy z forum

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Meble do pesjonatu nad morzem (3 odpowiedzi)

Prowadzę nieduży pensjonat nad morzem, który w tym roku chciałbym trochę odświeżyć. Zastanawiam...

sklep z pokrowcami, etui do telefonów (22 odpowiedzi)

Witam! Poszukuje dobrego i niedrogiego sklepu z pokrowcami/etui do telefonów w Gdańsku....