inka-inka
2017-03-22 15:09:45
Rypło się na całego.Żal mi.Żal tych poważnych i mniej poważnych rozmów.Nawet uszczypliwości.Pouciekali ludzie których tak lubiłam i ceniłam.
A może jednak? Może damy radę wskrzesić tamtą atmosferę? Ludki moje ,wiosna,niech i u nas obudzi się do życia to co tak przysnęło. Pozdrawiam Was których tak ulubiłam :-)
"Spać nie mogłem to trochę na Necie posiedziałem. Szukając pewnej informacji, przypadkiem odkopałem niniejszy wątek.
Przeczytałem go jeszcze raz, od dechy do dechy. Nie ukrywam, że chwilami oczęta me przepiękne letko zwilgotniały, bo przypomniały mi się emocje z ówczas.
To tak w kontekście wątku
http://forum.trojmiasto.pl/Ryplo-sie-t734255,1,30.html "
Wiele dobrych rzeczy zrobiłeś i Ty i Inni dla tego forum, jedni to docenią inni przejdą obojętnie. Ja skwituję: takie życie.
Poznaliście się, macie do siebie kontakt (w przeciwieństwie do mnie) nic nie stoi na przeszkodzie żebyście mogli się spotykać nadal w większym gronie, może nie na ognisku ale może w równie przyjaznej atmosferze. To ludzie, których lubimy, kochamy tworzą klimat.
Jedynie należy chcieć. Wyjść z domu, przekroczyć próg i spotkać się. Najgorzej jest przekroczyć ten próg, jednak później to już z górki;-)