Rysowanie trasy rowerowej

Hej,

Tutaj można sobie sprawdzić, jak przebiegała trasa rowerowa wraz z czasem pomiędzy kolejnymi PK: http://liku.sdfpau.org/harpagan.html . Proszę o wyrozumiałość, jeśli strona się nie załaduje. Dzienny limit strony to 50 MB, co daje jakieś 200 wyświetleń strony - więc proszę się nie bawić sprawdzając wszystkich uczestników, tak żeby inni też mogli sobie sprawdzić.

Jeśli ktoś ma serwer z perlem, gd, cgi i nielimitowanym transferem to można przenieść wszystko tam, żeby u mnie nie siedziało. Jeśli ktoś znajdzie jakieś błędy w działaniu - proszę dać znać - poprawię :) .

Łukasz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rysowanie trasy rowerowej

odpadłem! ;) fajne! ;) troche pracy jak widze było. Czy bede mogl wykorzystac zrzut ekranowy ?

Nie ma problemu - możesz. Można korzystać bez ograniczeń. Jeśli kogoś bardzo interesuje mogę udostępnić kod. A pracy było na jeden dzień.

Łukasz.

Swietna rzecz. Dziwne tylko, ze na stronie Harpagana nie ma takich mozliwosci :/. Obejrzalem z ciekawosci trasy rowerowe :>.

Kawał dobrej roboty Liku!
Brawo!
Pozdrower

super

Ale bajer. Przy okazji okazało się, że źle mi czasy wpisali i na wykresie dziwne zygzaki powstały. Według nich z PK4 na PK17 jechalem tylko 13 minut, a wrzeczywistości było ze dwa razy dłużej i to w odwrotnym kierunku :)

heh, ja to mam dopiero pokręcone :)
miałem zniszczoną nieźle kartę i czasy zostały źle przeniesione do excel'a.

dla ciekawskich, sprawdzić numer startowy: 669