Ryszard III

Temat dostępny też na forum: Ryszard III
Opinie do spektaklu: Ryszard III.
„Król Ryszard III” Teatr Nowy z PoznaniaReżyseria i scenografia: Janusz WiśniewskiMuzyka: Jerzy SatanowskiChoreografia: Emil WesołowskiKostiumy: Irena BiegańskaOBSADA:BRACIA Ryszard III - Witold Dębicki Edward IV - Mariusz Puchalski Książę Clarence - Zbigniew Rola SYNOWIE ELŻBIETY Markiz Dorset - Janusz Andrzejewski Lord Grey - Waldemar Szczepaniak Lord ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Run for your wife"

Wcale nie żałuję 20 złotych wydanych na obejrzenie tego spektaklu. Nie podzielam negatywnych opinii serwowanych przez niektórych internautów. Nie lubię specjalnie komedii, ale ta momentami doprowadziła mnie do śmiechu, a to bardzo trudna sprawa przy moim usposobieniu. Bardziej śmieszą mnie PiS-tolety w polityce, które usiłują udowodnić że czarne jest białe a białe czarne. W tym spektaklu natomiast najbardziej podobał mi się w swojej roli "Garden". Mam tylko niedosyt z uwagi na zbyt skromną scenografię, która mogłaby być bardziej adekwatna do prezentowanych scen np. dwa poziomy kondygnacji. Chyba,że uwarunkowania ekonomiczne determinowały tę scenografię. Zachęcam emerytów do obejrzenia tego spektaklu. Może refleksje lub reminiscencje z własnego życia w kontekście tego spektaklu teatralnego ubarwią to nasze codzienne monotonne życie.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Chłopi (51 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Chłopi . Chłopi wg powieści Władysława Reymonta Wojciech Kościelniak po...

Punkt zero (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Punkt zero . PUNKT ZERO na Scenie Malarnia W Teatrze Wybrzeże trwają...

Jeden, jeden, dwa (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Jeden, jeden, dwa . "Jeden, jeden, dwa" to historia opowiadająca o...