Dziwią mnie te niepochlebne opinie na temat ochrony. Ja po wczorajszej imprezie naprawdę muszę ją pochwalić. Jeszcze w trakcie imprezy jakaś para się pokłóciła (jak to zwykle bywa po alkoholu). Z klubu wychodzili już ze znajomymi i wtedy wywiązała się jakaś wielka awantura tej pary, jej znajomych i jeszcze jakichś kilku gości. I tak już spory kawałek przed klubem zaczęła się jakaś dziwna bijatyka ich wszystkich . Przytomni ochroniarze cały czas wszystko obserwowali, i w odpowiednim momencie część z nich opuściła klub i zareagowała. Dzięki nim nie doszło do dużo poważniejszej akcji, a pozostali goście klubu, którzy w tym czasie wracali już do domu, mogli spokojnie i bezpiecznie udać się w kierunku przystanku. Niby nic takiego, ale jestem przekonana, że zdecydowana większość ochroniarzy w innych klubach olała by całe zajście, jako że nie działo się już bezpośrednio w klubie tylko spory kawałek przed nim. Brawo dla ochrony, która naprawdę dba o gości swojego klubu. W kwadratowej można naprawdę czuć się bezpiecznie :)