Rzęsy

Hej dziewczyny ja odradzam doklejanie rzęs chociaz przez jakieś 3 tygodnie wygląda to super ja nie chciałam drugi raz uzupełniać bo chodziło mi o jedną imprezę a twrz mam połwętych rzęsco miałam wcześniej są króciótkie mam prześwity i ogólnie wygląda to bardzo żle...Lepiej zainwestować w dobry tusz niż cieszyć sie trzy tygodnie a potem unikać wzroku bo masz rzesy jak po chemioterapi!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rzęsy

hej kochana widocznie trafiłaś do osoby która robi to bardzo nieumiejetnie i dlatego masz taki efekt a nie inny ja nosze od roku regularnie uzupełniam i długośc ani gestość jest bez zmian a mam swoje gęste rzęski
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rzęsy

dokładnie, osoba, która zakładała Ci rzęsy, musiała pracować na złych materiałach (kleju, rzęsach). ja również noszę sztuczne rzęsy, robię je u p. Ani na Chełmie. Sama również zajmuję się przedłużaniem rzęs 1:1 i wiem, że praca na dobrych materiałach to klucz do wszystkiego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (52 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...