S-6 NOWA DROGA

JAKIES NOWE WIADOMOSCI????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Informacje są takie, ze drugi etap przetargu wedle harmonogramu ma zostac ogloszony w lutym br. To sa oficjalne wiadomości. Kolejną oficjalną wiadomością jest to, że WSA uchylił decyzję środowiskową dla Obwodnicy Metropolitalnej Aglomeracji Trójmiejskiej. Wzbudziło to mały niepokój, ponieważ ostatni odcinek Trasy Kaszubskiej a więc odcinek Gdynia Karwiny-Chwaszczyno był zawarty w Obwodnicy Metropolitalnej. Na szczęście Trasa Kaszubska w swoim wariancie również zawiera ten odcinek jednak z zupełnie innym węzłem Chwaszczyno. Nieoficjalnie TRASA KASZUBSKA będzie budowana. Przetarg zostanie ogloszony niebawem z przywróceniem terminu oddania na 2020 r. Wstrzymana zostanie na jakis czas decyzja o przetargu na odcinek S6 Lębork- Słupsk i Słupsk-Sianów. Tyle informacji. Co będzie faktycznie czas pokaże
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Sołtys Bojana odwołanie (53 odpowiedzi)

Witam, dziś na Facebooku na profilu sołtys Bojano , sołtyska umieściła informacje że nakazuje...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Do licznych włascicieli psów (32 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...