SCHUDNĄĆ przed Sylwestrem!!

Temat dostępny też na forum: Kobieta
Witam,
chciałabym zrzucić kilka zbędnych kilogramów?
Słyszałam że jest taka firma w Gdańsku, która przygotowuje posiłki dietetyczne pod okiem dietetyka. To się nazywa catering dietetyczny czy jakoś tak.
Czy ktoś sprawdził, czy to działa?
Proszę o odpowiedź bo chcę zdążyć przed Sylwestrem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SCHUDNĄĆ przed Sylwestrem!!

Witam , Po co się głodzić. Może chciałaby Pani spróbować pozbyć się poprzez masaż?
Proponujemy serię 5 zabiegów + jeden gratis. a efekty naprawde są widoczne. Możliwość również porady u dietetyka. te wszystki ezabiegi mozemy wykonac przed sylwestrem .

U nas również Kosmetyka twarzy ciała dłoni stóp, Fryzjer, masaże.

Bardzo proszę o kontakt jeśli jest Pani zainteresowana.
artemii@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak tak ja oglądałam reportarz z tekiej firmy i dziekuje bardzo.. posiłki przygotowuja dzień wczesniej i wcale nie s a takiez drowe jakby sie wydawało.. lepiej samemu sobie ograniczyć jak płacić komuś za dowuz obiadków ;)

te obiadki kosztują masę kasy, a są przygotowywane przez ludzi bez jakichkolwiek kwalifikacji. Do tego ich jakość - fuuuj! Koleżanki z pracy to zamawiały, ochyda! Ale one twardo to jadły. Porcje rzeczywiście głodowe, do tego niesmaczne. A jakie drogie!!!
Np. w woreczku pt. "śniadanie" było jabłko! No sory, takie śniadanie to mogę sobie sama kupić za 50 gr, a nie za tyle! Już nie pamiętam ile to kosztowało, ale chyba 50 zł dziennie (3 "posiłki")

Swoją drogą to świetny pomysł na biznes ;))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zapraszam do mnie:)

cos mi sie wydaje ze w 15 dni to nie da rady schudnac,choc ja na rotawirusie 5 kg straciłem ale nie polecam;)

heh ....

co to w ogóle za podejście ....

schudnać czym prędzej bo dupa nie chce wejść w kieckę na sylwestra ...

a pozniej znowu jeść i tyć. Może wróżbita Maciej poda ci jakąś dietę cud ?

:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

kup sobie ksiazke Dr Bardadyna 'odchudzajaca ksiazka kucharska' i gotuj wg tej ksiazki do sylwestra. Bardzo smacznie, i naprawde mozna troszke zrzucic. Jesli jestes wytrwala, to tego samego autora jest tez ksiazka 'Odchudzanie weekendowe'. Ja tylko gotowalam z ta pierwsza i naprawde mozna schudnac nie chodzac glodnym, a dostarczajac organizmowi wszytskich potrzebnych witamin i mineralow. Kolezanki, ktore probowaly tej diety weekendowej byly rowneiz zadowolone z efektow. w ogole wydaje mi sie on najbardziej sensownym dietetykiem, i do mnie przemawia jego podejscie do jedzenia. Jakby Ci sie jeszcze udalo pare razy pojsc na basen poplywac, albo w inny sposob sie poruszac , to mysle, ze naprawde masz szanse zrzucic troszke do sylwestra. Powodzenia.

ohh rocks zawsze i wszedzie:) moge na CIebie liczyc

zawsze Oleńko :)

Troszkę późno się przypomniało... Nie ma diety cud, nie schudnie się na piątek, na świątek, podejmując decyzję dzień wcześniej. Zmiana trybu życia, kontakt z dietetykiem pozwoli schudnąć, ale tylko na spokojnie... Cały rok się człowiek objada, a potem nagle, gdy jest wyjście przypomina sobie, że już nie mieści się w ciuchy. Jedyna rada, dobrać pasujące do figury ubranie i będzie dobrze:)

ja mam postanowienie noworoczne: schudnąć 5 kg.
Moja znajoma korzysta z firmy Na Zdrowie i jest bardzo zadowolona. Jak sprawdzę po nowym roku to opiszę. Ktoś tam pisał o kupieniu książki i gotowaniu: wszystko fajnie ale jak nie potrafisz i nie masz czasu, to co wtedy?
pozdrawiam wszystkich odchudzających się :)

Schudnąć w dwa tygodnie.... Nie trzeba było tyle żreć!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

W co inwestować w XXI wieku? (25 odpowiedzi)

Witam, Dział dotyczy deweloperki i nieruchomości są oczywiście dobrym kapitałem, lecz nie każdy...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

dobry stomatolog - kogo polecacie? (131 odpowiedzi)

jak wyżej, zależy mi na dobrym stomatologu (dobrym pod względem jakości usług i ceny), najlepiej...