SKANDAL! Przeczytaj zanim cokolwiek tam kupisz.
Pierwszy raz jestem zmuszony do wystawienia negatywnej opinii. Dnia 30.08.2013 zakupiłem w tej "firmie" listwę zasilającą APC SurgeArrest za niemal 100 zł + przesyłka. Po otrzymaniu zamówienia i podłączeniu do gniazdka z listwy zaczęły wydobywać się niepokojące dźwięki i czuć było swąd spalenizny. Listwa od razu została odłączona od zasilania, później po podłączeniu jej ponownie jedno gniazdo nie działało w ogóle. Listwa więc po 2 dniach od zakupu trafiła ponownie do sprzedawcy. Do dnia dzisiejszego, a mamy 15 października NIE OTRZYMAŁEM zarówno nowej listwy lub zwrotu gotówki, którego żądałem. Od momentu odesłania listwy kurierem na 15 maili które wystosowałem do sklepu, serwisu i księgowości na żadnego nie otrzymałem odpowiedzi. W moim odczuciu jest to skandal, jak można w ten sposób traktować klienta? Jakby nie patrzeć niemal 2 miesiące to trochę sporo na rozpatrzenie reklamacji, a przypominam, że listwa była wadliwa od samego początku. Oficjalnie żądam niezwłocznego zwrotu gotówki, w przeciwnym razie sprawa trafi do Rzecznika Praw Konsumenta.