SKLEP CAYMAN GALERIA PRZYMORZE

Temat dostępny też na forum: Przymorze Małe
Witam! Miałam NIE przyjemność pracować w sklepie CAYMAN w galerii przymorze..stawka to 1200zł(a nie 1500-1700 jak pisza na stronie).wsztYstko na głowie pracownika nawet to ze brakuje rolek w kasie, kradna w tym sklepie a potem trzeba oddawac za skradzione rzeczy,szefostwo ma wywalane na pracownikow. ZERO PERSPEKTYW NA ZYCIE ZERO ROZWOJU.NIE POLECAM A WRĘCZ ZAKAZUJE TAM PRACOWAĆ.POZDRAWIAM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SKLEP CAYMAN GALERIA PRZYMORZE

to fajnie wiedziec. wlasnie wyslalam tam cv. ale niestety jak nic innego nie znajde to bede musiala isc chocby tam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

A pan paweł,który przyjmuje pracownice i przeprowadza z nimi "rozmowe kwalifikacyjna"niby,bo tego nie mozna nazwac rozmowa...Nie powienien pracowac na tym stanowisku!!!Poniewaz sie nie nadaje a,przedewszystkimne jest osoba reprezentacyjną pod zadnym względem!!!Naprawde odradzam pracew tym sklepie!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie śmieszne chuchro, które udaje wielkiego pana.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...