SKONCZYŁAM TA SZKOLE W 2012 ROKU ; )

witam skończyłam ta szkołę w czerwcu 2012 r. jestem świeżą absolwętką więc wiem co mówię i z całą szczerością drodzy rodzice NIE DAWAJCIE TAM SWOICH DZIECI. w szkole panuje okropna atmosfera , pełno dresów , które delikatnie mówiąc nie sa najmilsze dla każdego normalnego oddychającego człowieka. Nauczyciele nie reagują na to ,że uczeń jest gnębiony , nie dostają pomocy od pedagogów a tym bardziej od psychologów ,którzy tam "pracują" a raczej popijawą kawkę z panią chemiczką.Nauczyciele mogę polecić nauczycieli od j. angielskiego każdy jeden umie nauczyć języka angielskiego ,są pomocni i mili... szkoda ,ze tylko z tego przedmiotu reszta? matma , polski? jedne z ważniejszych przedmiotów? nie uczą , oni po prostu wymagają , a gdy uczeń słabszy nie radzi sobie z materiałem to jak stwierdzają nauczycielki " to ucznia problem co ja mogę " , nauczyciele traktują uczniów jak najgorsze gó * , zero szacunku , traktują uczniów jak zwierzęta. Z całym sercem mogę powiedzieć ,że najgorsi nauczyciele to : nauczyciel informatyki , chemii , wf ( kochany pan Mizgier ,który wolił patrzeć się na dekoldy dziewczyn i śmiać się z ich wagi zamiast nauczyć grać np. w koszykówę , fakt zamiast siedzieć na sali i uważać czy nic nam sie nie dzieje on wolał wyjśc i zostawić nas ; ) ) , geografii (nowa cudowna nauczycielka ,która zamiast uczyć woli się wypowiadać przez pół godziny o nowym podkłacie jaki kupiła po promocji w rossmanie ).Nie mam powodu by kłamać na temat tego gimnazjum ja mogę szczerze powiedzieć ZAWIODŁAM SIĘ , jak nauczyciele zmienią swoje nastawienie do uczniów to może coś z tej szkoły będzie , ale jeśli chcecie być naprawdę zmeczeni psychicznie to nie idzcie to tej szkoły . ja w niej nic nie dostałam , ani zrozumienia , ani szacunku , ani wiedzy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: SKONCZYŁAM TA SZKOLE W 2012 ROKU ; )

"Skonczylam ta szkole" , "nauczyciele mogę polecić nauczycieli", "dekoldy" i "podkłacie" i macie obraz uczennicy kończącej gimnazjum.
......ani wiedzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiesz coo... wydaje mi się, że jesteś po prostu słabą uczennicą , której nie chce się uczyć, a przez to, że nauczyciele nie dawali Ci za nic dobrych ocen to teraz mścisz się, tak uważam. Jakoś w poprzednich opiniach nic na ten temat nie było, moja opinia o tej szkole jest dobra, wszyscy moi znajomi są z tej szkoły zadowoleni. Wyobrażam sobie jaka Ty musisz być leniwa żeby się chociaż trochę nie pouczyć....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Popieram Twoją opinię jako rodzic ucznia który kończy tą szkołę i jestem szczęśliwa bo mam dość tej szkoły przez 10 lat . Na zebraniach rodzice swoje a nauczyciele swoje . Nie ma szacunku ani motywacji dla uczniów dla nich jesteście zwykłe nieuki . A pani Zgliczyńska przechodzi sama siebie zniżając się do poziomu ucznia a w zasadzie przedszkolaka nie bo nie . Więc nie polecam tej szkoły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zgadzam sie z ta opinia szkola jest fatalna !! Nauczyciel okropnie !!!poziom bardzo niski !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Również popieram, najgorsza Pani Kusz, która jest wicedyrektorką a kompletnie nie słucha uczniów, jakąkolwiek skargę na nauczyciela obraca w winę ucznia, nigdy nie stoi po ich stronie, na dodatek nie umie uczyć oraz ma maniakalną obsesje na punkcie pomalowanych rzęs u dziewczyn. Pan Waszak nauczyciel informatyki traktuje uczniów jak fatalnie, podobnie reszta nauczycieli. Pedagogowie są nie możliwi, beszczelni, wcale nie chcą pomóc uczniowi
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1