SKRADZIONO ROWER KROSS VISSION ION W GDANSKU WRZESZCZU

Witam dziasiaj (24lipca2007) skradziono mi rower z garazu podziemnego domu handlowego Manhatan w Gd. Wrzeszcz
Rower był przypiety do stojaka na ktory byla skierowana kamera , i ktory znajdował sie obok budki ochrony , oczywiscie kamera nic nie uchwycila... zdazenie mialo miejsce w14-18
Rower posiada rame aluminiowa
typu full suspension przod RST GILA TL mod podniesiony tył takze dluzszy dumper
obrecze remerX
opony Kenda Flame
korba suntour
osprzet shimano acera
klamkomanetki shimano
siedzenie zjazdowe
Charakterystyczne bylo to ze byla zdjeta 3 zebatka z korby
gripy Giant
hamulce Vbr. tektro

Reszta na fotkach
Przewiduje nagrode dla znalazcy !!!
Prosze bardzo o pomoc!!!!!!
image
http://img162.imageshack.us/img162/5649/miniimg0003hw2.jpg
http://img409.imageshack.us/img409/9225/miniimg0005yy7.jpg
http://img238.imageshack.us/img238/8365/miniimg0014ff7.jpg
image
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SKRADZIONO ROWER KROSS VISSION ION W GDANSKU WRZESZCZU

widać monitorig unas pierwsza klasa przydały by sie parkingi rowerowe?
Ale tak serio jakie miałeś zapiecie roweru ,kawałek drucika typu linka?
po stawiles rower praktycznie w piwnicy gdzie nikt niewidzi

Rower był przypiety do stojaka i był w bardzo widocznym miejscu , na przeciwko wyjsca z hali na parking....

chlopaki nauczcie sie ze roweru w naszym kraju nie opuszcza sie nawet na minute! jesli wiesz ze bedziesz musial wejsc gdzies bez roweru to jedz autobusem, taniej wyjdzie.

Z tego co słyszałem to tam mają bezpłatny strzeżony parking dla rowerów.

jak widac na wiele sie to zdalo...

Nie mozecie byc aż tak naiwni!!! Jaka budka strażnika? Jaki monitoring? Jakie zapięcie? O czym ty mówisz? Jak mówił Krzyżak - jedyna zasada w naszym pięknym kraju - nie rozstajesz się fizycznie z rowerem nigdy w żadnych publicznych miejscach. Żadne parkingi rowerowe tego nie zmienią, bo ten co pilnuje tego parkingu za NIC nie odpowiada materialnie.

fajna maszynka, szkoda ze go najprawdopodobniej juz nie zobaczysz. tak jak mowia poprzenicy, nie zostawiaj rowerku w takich miejscach, tam sie przewija masa ludzi, nie uchwycisz nigdy kto ci go podpieprzy. szkoda szkoda, pozdr i wspolczuje

Krzyżak napisał(a):

> jak widac na wiele sie to zdalo...

Baaa, jak nie skorzystał...

czy rowerzysta moze byc cymbałem tak jestescie tego dokładnym przykładem po pierwsze parkingi rowerowe doskonale sie sprawdzaja ale trzeba miec chociaz namiastke rozumu!! wy go niemacie !
po drugie jest coraz wiecej parkingów rowerowych strzezonych i bedzie jeszcze wiecej sa w 100% bezpieczne cymbały a po drugie odpowioadaja pełna suma za rower wiec gdy ci go skradna co mało prawdopodobne chocby dlatego ze złodziejowi sie nieopłaca kombinowac by sprzedać rower za kilkaset złotych bo wiadomo ze musi sprzadac tanio i szybko.wiec nieopłaca sie mu a parking musi wypłacić ci odszkodowanie tyle ile kosztuje rower po wycenie przez firme ubezpieczeniową .
było otym niejeden artykuł na trojmiasto i było tam głaby około 1000 postów poparcia a na forum jest zaledwie kilka nascie rowerzystów.wiec sobie darujcie swoje głupie rady.albo na białorus tam jest zacofanie podobne do waszego.
pozdrowienia dla normalnych rowerzystów co jeżdż rowerem wszedzie do pracy szkoły pozakupy.takich jest coraz wiecej i jakoś im nikt rowerów niekradnie.

zazwyczaj tego nie robię, ale.... Człowieku! Używaj znaków interpunkcyjnych!! Twojej wypowiedzi praktycznie nie da się czytać!

mudia -----------proponuje podnieść poziom inteligencji z meduzy do przynajmniej Dody Elektrody wtedy nie będziesz miała problemu z czytaniem czego kolwiek na forum.Przeważnie tego nierobie ale dla ciebie Blądi nie potrafiłem sie oprzeć:)

Wow, nie wiedziałam, że Mudia przeszedł operację zmiany płci i przefarbował się na blond :P

kiedyś przywiązałam psa do roweru( bo musiałam szybko pojechaać, a klamrę zawinąl mi mój olubieniec), kazałam pilnować pieskowi, i co pies leżała, a rower pojechąał. ..

Inne tematy z forum

Czy są jakieś prowizje i haczyk? (3 odpowiedzi)

Szukam kasyna, które nie będzie miało ukrytych opłat i problemów z wypłatami. Skąd mam wiedzieć,...