Rodzic (2) Do Sp 14 uczęszczają moje dzieci od kilku lat... powiem szczerze ... W tym... Rodzic Przyjazna szkoła (2) Sama chodziłam do tej szkoły i bardzo miło wspominam ten czas. Moja córka już... MK Polecam (2) W szkole panuje serdeczna atmosfera.Nauczyciele interesuja sie uczniami,sa... Mama
Nie polecam (4) Szkoła okropna. Nauczyciele nie traktują wszystkich równo. Uczniowie mający... Rodzic Sp 14 czy Sp 8 Gdańsk - zerówka (3) Pytanie kto może polecić szkołę 14 pod kątem zerówki, w sp 8 są zajęcia w... Mama Ilona Szkola okropna (1) Poziom nauczania nie najlepszy, ani nie najgorszy. Zajecia dodatkowe jeszcze... uczennica szkoły podstawowe Dąbrowa/ karwiny Gdynia (4) szukam opinii na temat szkoły podstawowej nr 45 i Zespołu Szkół nr 14 w... kasssia WARTO PRZECZYTAĆ ZANIM POŚLE SIĘ SWOJĄ POCIECHĘ DO SP14 W GDAŃSKU (9) ... POZIOM NAUCZANIA W SP NR 14 ZMUSIŁ MNIE ORAZ INNYCH UCZNIÓW, KTÓRYCH... UCZEŃ sp 14 (1) Jestem absolwentką tej szkoły, nie uważam by szkoła ta była wspaniała i wg.... anonim... prośba o opinie na temat sp nr 14 w Gdańsku (3) W tym roku mój syn musi rozpocząć naukę w szkole podstawowej. Nie ukrywam, że... ola Oddziały przedszkolne (2) Moja córka poszła do zerówki w tym roku. Nasz rejon to SP nr 8, ale ze... mama Uczennica klasy 6 (1) Moim zdaniem szkoła jest średnia tzn.nie taka zła. Jeśli chodzi o nauczycieli... Ana Good (1) Poziom nauczania: Bardzo dobry, nauczyciele potrafia wytłumaczyc lecz na... ;] swój chłop - opinia (1) Szkoła jest mała, to bezpieczna.Zna się wszystkich nauczycieli, którzy są... swój chłop uczennica - opinia (2) Tą szkołę plecam wszystkim! jestem jej absolwentką i zapamiętam ją na długo.... uczennica SP. 14 (1) Ogólnie szkoła nie jest zła. Niektórzy nauczyciele, choć wymagający, jednak... Johnno. SUPER SZKOŁA (1) POLECAM TĘ SZKOŁE WSZYSTKIM KTÓRZY CHCĄ SIĘ CZEGOŚ PORZĄDNIE NAUCZYĆ.... Jusia Nasza czternastka (1) ja chodziłam do tej zkoły tylko 3 lata. jendak duzo moge o niej powiedziec.... Okl Nie zapomnę! (1) Uczyłam się w tej szkole aż 5 lat. Jestem bardzo zadowolone z tego co... Marta Pokojska