SPAW-SZLIF

zna ktoś tą firmę?
w ogłoszeniu oferują złote góry ale to nie spotykane na dzisiejsze czasy.
Jestem we Francji ale skoro to prawda że tyle płacą i do tego setki to od razu zjeżdżam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SPAW-SZLIF

no ale o jakie ogloszenie chodzi???

dodane dziś na trójmiasto.pl jako spawacz
skoro crist na działalności daje 23 zł a oni 22 na umowe o prace to chyba za piękne aby było prawdziwe co? do tego dają setki praca po dziesiec h a w criście goła stawka i po 11 h lacznie z sobotami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naganiacz ludzi dla Cristu

baju baju na Stałe he he he

Gościu rekrutuje ludzi do Cristu na ich zasadach więc tak gadka o stałych umowach o prace to zwykła ściemo-bajera.......
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sciema z wynagrodzeniem ze stawkom godzinowom bajerant
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

pięknie muwi a na wyplate opiernicza godziny liczy sobie za wszystko ,za szatnie, pszepustkie ,bhp,ubrania ,badania.Stawki godzinowe zmieniajom sie pszy wyplaćie.pracujesz na czrno chyba ze masz dzialalność,zarabia na twojich godzinach, zawsze godziny sie nie zgadzajom.Wrzuca cie do Cristu i Odzielo masz zapierniczac masakra
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo do Cristu, nikt niechce iść jako niewolnik odzielo .to karzom jemu łapać i pięknie muwić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

dzieki. tam samo eurocon naciaga. a potem crist ci grozi z reszta juz kilka osob sie z tym spotkalo ze albo idziesz do nich albo cie zwolnia i zablokuja prace na ich stoczni frajerzy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

to troche nie fer

wyjeżdzajcie za granice!
u mnie w firmie spawaczy od ręki biorą i monterów prowadzących. pracujemy w gdańsku i we francji oraz w holandi. praca tylko na umowe o prace, za granica 9.5 euro netto a tutaj min 22 zł

co to za firma w gdansku?

wątpliwe by ktoś podwał nazwy firm które są dobre. w stoczni raz robota jest a raz nie i nikt sobie nie da odebrać pracy.

ty gościu jesteś chyba analfabetą i pewnie tak jak piszesz tak samo pracujesz
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja osobiście pracuje na działalności gospodarczej i mam sporo więcej nisz ci co ze mną w brygadzie pracują z cristu tez na działalności. Mój kolega pracuje u niego na umowie i ma 23zł na ręke, co prawda za szatnie i ubranie płacimy sami ale przy takiej stawce to nie jest wielki wydatek. Pracuje z tą firmą prawie 2 lata i z jego strony nigdy żadnych godzin mi ne brakowało kaska na konto wpływa zawsze w terminie, a co do godzin to trzeba pilnować Majstrów z Cristu i nie dać się zgnoić bo u nich słabo z liczeniem.

23 to na remontowej dają na rękę i robisz mało godzin a dużo dopisywane (zadawniówka) i jak wyspawasz pół szpuli dziennie to jest dużo. a same poziomy

Inne tematy z forum

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...