SPODENKI WOJCIK 86 MELODIA 2

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
KUPIE SPODENKI MELODIA 2 ROZMIARU 86.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SPODENKI WOJCIK 86 MELODIA 2

CELINKA ,KUPOWALAM MALEJ W FASHION HOUSE NA SZADOLKACH ,SPODENKI MELODIA ZA 29.90 CHYBA "2" CZEKOLADOWE BRAZOWE I CZAPE SZALIK ZTEJ SAMEJ KOLEKCJI PO 29.90 +REKAWICZKI 5 ZL :) KURTECZKI BYLY PO OK 70 ZL .

o boziuu naprawde a bedzie pani ? Pani wioletto? bym byla wdzieczna i bym odrazu pani przelew na konto zrobila.

dzwonilam do fashion hause ale juz nie maja tych spodenek i czapek szkoda a mi sa tak potrzebne juz ich chyba nie znajde. i tak przecenione byly masakra ....

Tak bylam dzis juz niebylo zadnej sztuki ...a na allegro chodza 3 -krotnie wyzej ...

no co zrobic .... po to jest allegro ? zwrocila moze pani uwage czy sa juz tez ciuszki z kolekcji tajemnicze drzewko wysle linki ;http://allegro.pl/wojcik-plaszcz-misiu-tajemnicze-drzewko-1-86-i1325431709.html
http://allegro.pl/wojcik-bluzka-roz-tajemnicze-drzewko-2-86-i1331861530.html

czy on tylko tam wyprzedaja kolekcje ubiegle czyli z tej wiosny np beda wprzedaze na ta wiosne co bedzie? na jakiej zasadzie to dziala w tym FH ?

Dokladnie ,wszytsko co w sklepie w nowej kolekcji ,pokazuje sie u nich potem ...Tajemniecze drzewko bedzie napewno w przyszlym roku ...
Ale ja jezeli sprzedam kombinezon coccodrillo ,ktory mam wystwiony ,moge Pani odsprzedac spodnie i czpke w koplecie ,poniewaz chce inny kombinezon :) a wtredy dwa niebeda mi potrzebne ...narazie spodenki mala zalozyla wczoraj pierwszy raz ..tylko do auta i do sklepu .Jak cos dam znac :)

bym byla naprawde pani bardzo wdzieczna bo ja mam takie spodenki kupione na allegro za 70 zl tylko rozmiaru 80 bo pisali ze wojcik ma zawyzona rozmiarowke co sie okazalo jak przyszly zalozylam corece i okazaly sie za male. za ciasne jak sie schyla to nogawki robia sie krutkie i ciezko jej bo wszystko takie napiete na styk tylkoo prosze niech pani trzyyma tylko dla mnie jak cos te spodenki bo ciezko na alegro teraz o co kolwiek z wojcika kolekcji melodia.

i jak tam pani wioleto?

Odezwe sie po 11 -tym poprosze o maila :)

celinagalas1988@wp.pl

pani wioleto ii jak z tymi spodenkami miala pani dac znac. pozdrawiam

hallo ?

witam , chyba pani o mnie zapomniala... niech pani odpisze .