W październiku miałem robiona gastroskopie w Polmedzie na Zaspie , Badanie wykonywał dr K i przyznam szczerze ze po przeczytaniu wcześniejszej opinii miałem pewne obawy co do badania i nawet chciałem odwołać badanie ale ze względu na bardzo krotki czas oczekiwania na badanie( nigdzie nie udało mi się znaleźć szybciej) postanowiłem skorzystać z usług Polmedu i bardzo się ciesze ze nie odwołałem tego badania ponieważ takich badań w zyciu miałem juz 4 i te jak dla mnie było wykonane najbardziej profesjonalnie ze wszystkich badań jakie miałem w innych placówkach.Samo badanie wygląda tak jak wszędzie ale najważniejsze dla mnie jest odpowiednie podejście Dr który je wykonywał, jego wiedza i to ze na każde pytanie umiał udzielić mi konkretnej odpowiedzi ,z reszta uważam ze cały personel przychodni jest kompetentny ponieważ nie przypominam sobie faktu aby ktoś mi udzielił mi błędnych informacji lub był w stosunku do mnie nie uprzejmy.Ogólnie z badania jak i mojej przynależności do przychodni jestem zadowolony i na kolejna gastroskopie NA PEWNO też wybiorę Polmed!!! Pozdrawiam