SPRZEDAM LaKtAtOr ~~ MEDELA SWING~~

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Laktator elektryczny Swing, Medela
Najnowocześniejszy odciągacz bateryjno-sieciowy z dwufazowym systemem pracy.
Odciągacz elektryczny Swing jest wzorowany na ręcznym laktatorze Harmony.
Umożliwia odciąganie pokarmu w dwufazowym rytmie, naśladującym naturalny rytm ssania dziecka.
Dwufazowy system pracy (odciąganie szybkie i płytkie oraz wolne i głębokie) z pełną regulacją siły ssania
Gwarantuje utrzymanie laktacji nawet przy pełnej separacji od dziecka
Cichy i wygodny w obsłudze
Możliwość noszenia silniczka na szyi -"smycz" lub na pasku - klips
Estetyczny woreczek na akcesoria

Swing posiada 2-Phase Expression, imitujący naturalny rytm ssania niemowlęcia, jest bardzo wygodny oraz wydajny. Pierwszy, szybki rytm odciągania stymuluje fazę wypływu mleka. Następny imituje powolny rytm picia niemowlęcia. W ten sposób można uzyskać maksymalną ilość pokarmu w bardzo łagodny , szybki i naturalny sposób.

Po 2 minutach fazy stymulacyjnej odciągacz automatycznie przełącza się na fazę ściągania. Jeśli wypływ pokarmu nastąpi przed rozpoczęciem fazy odciągania, to można zwiększyć efektywność odciągania naciskając przycisk "odciągania" celem rozpoczęcia fazy odciągania.

W kartonie znajduje się:

-silniczek

-lejek SoftFit

-2 buteleczki o pojemności 150 ml oraz podstawka

-zasilacz sieciowy wraz z przewodem (laktator może być również zasilany bateriami 4XAA, co jest bardzo przydatne np.w podróży)

-zapasowa membranka (nieużywana)

-2 X nakrętka na buteleczkę + dekielek, umożliwiającą zakręcenie butelki, lub przymocowanie smoczka

-torebka do przechowywania urządzenia Swing

-rurka PCV

urządzenie używane było przeze mnie przez około 4 miesięce i jedyne co mogę powiedzieć,to że jest to prawdopodobnie najlepszy laktator na rynku!Dzięki niemu bez wysiłku utrzymałam laktację na bardzo wysokim poziomie przez ponad 4 miesiące!Laktator zakupiony został w Irlandii, stąd do zasilacza dołączona jest przejściówka,aby można było stosować go do naszych kontaktów.Dokumenty w języku angielskim,niemieckim,francuskim,włoskim.

Wszystkie części zostały porządnie wyszorowane i wysterylizowane!Są w 100% sprawne, niezniszczone, zadbane!!!

W razie pytań proszę o kontakt mailowy! Cena laktatora 320 zł.

image

image

image

image

image

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SPRZEDAM LaKtAtOr ~~ MEDELA SWING~~

:))))

elizka jeśli możesz podaj mi cene na maila emirkiewicz@op.pl

;-)

up

ja również poproszę o cene na maila.

ja też poproszę o cene na mejla jeśli jeszcze aktualne :)

przecież cena jest w treści postu elizy :))) - 320 zł

o matko! ja myślałam ze to cena nowego laktatora... !
a sprawdziłam i nowy kosztuje ponad 500zł..

aaa, masakra cenowa :)

dziewczyny, to jest jeden z najlepszych loakatatorów na rynku...dzięki niemu utrzymałam przez 4 miesiące laktację na bardzo wysokim poziomie, a gdybym chciała to kontynuować to nawet poradziłby sobie na większych dystansach :) i naprawdę przy niewielkim wysiłku, a w sumie to żadnym, bo urządzenie samo pracuje. Nowy lakatator kosztuje w granicach 470-499 zł. Moja cena to 320 zł, noooo, ostatecznie 300 zł :)))

dobiero teraz zobaczyłąm że cena jest podana:):) Elizka ja bym kupiła, jeśli mozesz podaj mi nr konta to wyślę pieniążki

podam Ci nr konta na maila. A może wolałabyś odebrać lakatator osobiście? Jeżeli mieszkasz gdzieś na terenie Gdańska, czy może Trójmiasta, to może udałoby mi się Tobie go podrzucić :))))

Jakbym miała drugi raz kupować to też kupiłabym elektryczny. Ja miałam Avent Isis - straszne g...

ja to nawet w samochodzie odciągałam, gdy podróżowaliśmy :))) wtedy tylko brałam ze sobą 4 baterie typu tradycyjne paluszki i zapasowe butelki. Był taki czas, że się z nim praktycznie nie rozstawałam...dzięki temu mam zapas 80 woreczków zamrożonego mojego pokarmu...

no i przydał mi się już w szpitalu, bo w 2 czy w 3 dobie miałam taki nawał pokarmu, że leciało mi jak z fontanny Neptunowi :)))