SPRZEDAM WOZEK MUTSY!!

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Wykonana z aluminium rama wózka jest bardzo lekka a zarazem wyjątkowo stabilna i mocna. Wózek bardzo dobrze sprawdza się zarówno w wyjątkowo nierównym terenie jak i na długich prostych trasach. Duże pompowane koła bardzo dobrze amortyzują i pozwolą nam bez przeszkód pokonać każdą nierówność. Rączka posiada kilkustopniową regulację wysokości (od 92-114 cm), zwalnianą jednym centralnym przyciskiem, ten sam przycisk służy również do składania wózka. Po złożeniu wózek sam blokuje się przed rozłożeniem i stoi w pionie bez podparcia. Gondola W KOLORZE COLLEGE GREEN. Posiada 4 duże kieszenie na zamek błyskawiczny, obszerną budkę oraz okrycie na nóżki. Na wyposażeniu wózka znajduje się również koszyk na zakupy oraz pompka do kół. Na stelażu wózka, dzięki specjalnym łącznikom, można zamontować fotelik samochodowy firmy Maxi-Cosi Citi lub Cabrio,lub foteliki mutsy bez dodatkowych adapterow.STAN WOZKA IDEALNY ,UZYWANY OD MARCA TEGO ROKU JESZCZE NA GWARANCJI ,NIEWIALKIE RYSKI NA RAMIE TAM GDZIE DZIECKO TRZYMA NOZKI(zarysowalo sie w transporcie) ,GRATIS DOLANCZAM FOLIE PRZECIW DESZCZOWA ORGINALNA MUTSY,CENA SKLEPOWA WOZKA 2319 ZL.
TEL.KONTAKTOWY:791-777-057
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SPRZEDAM WOZEK MUTSY!!

Jak jest cena tego wózeczka ?? W w komplecie jest spacerówka ??Jeżeli tak poproszę o zdjęcia wózeczka wraz z ceną na maila kw30@wp.pl

Niestety niema spacerowki,to tylko wozek z gondolka ,cena 1299 zl :) jezeli jestes zainteresowana samym glebokim to prosze o kontakt to wysle zdjecia -bede miala dzis wieczorem ,poniewaz gondolke mam na drogim mieszkaniu.

Dziękuję za informację. Bardzo ładny ten wózeczek, ale niestety chcę kupić komplet :)

ok:) rozumiem :)

SPRZEDAM WOZEK RAZEM ZE SPACEROWKA ,SPACEROWKA KOLOR TEAM OCEAN -KOLEKCJA 2009 ,ZDJECIA ZAINTERESOWANYM WYSLE NA MAILA ,BEDE MIALA WIECZOREM :) CENA 1699 ,SPACEROWKA UZYWANA OD KONCA SIERPNIA TEGO ROKU...

POMYLKA !!! UZYWANA OD KONCA CZERWCA !!!! :) JUZ MI SIERPIEN W GLOWIE SIEDZI :)

:) DO GORY

mam pytanko, czy ten wózek składa się tak,że wejdzie cały do małego bagażnika? Jaki jest koszt wózka i spacerówki, no i jakbyś mi na maila wysłała zdjątka:)

beata@betrisa.pl

odpisalam ci na maila :)