SPRZEDAM WÓZEK TRINITY 3/4KOŁOWY :)
Witam. Mam do sprzedania wózek firmy dymex model Trinity.
Wózek głęboko -spacerowy. Na duzych pompowanych kolach. Kolor błękitny. stan idealny:).
Wózek używany 4 miesiące, spacerówka zapakowana nigdy nie używana. W skład wchodzi: stelaż, gondola z cichą budą i przykryciem, spacerówka montowana przodem i tyłem do kierunku jazdy z przykryciem na nóżki.
Wozek kupiony pod koniec pażdziernika. Jest na gwarancji (kupiony w sklepie w redzie).
zdjecie ze strony producenta:
mozliwosc wpięcia fotelika samochodowego :
Koła pompowane szprychowe. Przednia oś skrętna. Wózek jest lekki,ma dużą, wygodną gondole, która jest wyłożona miękką bawełną.Buda reguluje się bezgłosnie!!!
Rączka na teleskopach z regulacją wysokości, komfortowe zawieszenie z możliwością regulacji.
WERSJA SPACEROWA posiada miekką podusie, pasy pięciopunktowe,przykrycie na nóżki, barierkę zabezpieczającą przed wypadnięciem, podnóżek regulowany. Oparcie reguluje sie w kilku pozycjach.
Spacerówkę można montować zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy.
GRATIS DO WÓZKA-TORBA
ŁATWY MONTAŻ GONDOLI I SPACERÓWKI, WYGODNY MECHANIZM SKŁADANIA WÓZKA.
Do modelu Trinity istnieje możliwość zamocowania fotelika samochodowego-dostępny na innych naszych aukcjach.FOTELIK CARLO 0+ przeznaczony dla dzieci do 11kg.
Waga TRINITY:ok 11kg
Wymiary wersji głębokiej:dł.82cm, gł.22cm, szer.36cm
Wymiary wersji spacerowej:dł.30cm, szer.35cm, wys.oparcia 41cm
a to zdjęcia wozka:
Cena do negocjacji.
Można obejrzeć w Gdyni centrum.
w razie pytan i wiecej zdjęć prosze pisac na mejla kaaykaa@wp.pl
Wózek głęboko -spacerowy. Na duzych pompowanych kolach. Kolor błękitny. stan idealny:).
Wózek używany 4 miesiące, spacerówka zapakowana nigdy nie używana. W skład wchodzi: stelaż, gondola z cichą budą i przykryciem, spacerówka montowana przodem i tyłem do kierunku jazdy z przykryciem na nóżki.
Wozek kupiony pod koniec pażdziernika. Jest na gwarancji (kupiony w sklepie w redzie).
zdjecie ze strony producenta:
mozliwosc wpięcia fotelika samochodowego :
Koła pompowane szprychowe. Przednia oś skrętna. Wózek jest lekki,ma dużą, wygodną gondole, która jest wyłożona miękką bawełną.Buda reguluje się bezgłosnie!!!
Rączka na teleskopach z regulacją wysokości, komfortowe zawieszenie z możliwością regulacji.
WERSJA SPACEROWA posiada miekką podusie, pasy pięciopunktowe,przykrycie na nóżki, barierkę zabezpieczającą przed wypadnięciem, podnóżek regulowany. Oparcie reguluje sie w kilku pozycjach.
Spacerówkę można montować zarówno przodem jak i tyłem do kierunku jazdy.
GRATIS DO WÓZKA-TORBA
ŁATWY MONTAŻ GONDOLI I SPACERÓWKI, WYGODNY MECHANIZM SKŁADANIA WÓZKA.
Do modelu Trinity istnieje możliwość zamocowania fotelika samochodowego-dostępny na innych naszych aukcjach.FOTELIK CARLO 0+ przeznaczony dla dzieci do 11kg.
Waga TRINITY:ok 11kg
Wymiary wersji głębokiej:dł.82cm, gł.22cm, szer.36cm
Wymiary wersji spacerowej:dł.30cm, szer.35cm, wys.oparcia 41cm
a to zdjęcia wozka:
Cena do negocjacji.
Można obejrzeć w Gdyni centrum.
w razie pytan i wiecej zdjęć prosze pisac na mejla kaaykaa@wp.pl