SPRZEDAM suknię "Pronovias Nepal" r. 38+buty Next gratis => 990 zl!!!!!! OKAZJA

Temat dostępny też na forum: Wesele Sprzedam
Sprzedam przepiękną suknię firmy Pronovias. Model 2009 Nepal.
Przepiękny kolor jasne ecru, (szampan, lub koralowa biel). Jakby ją nie opisac, jest warta zobaczenia! A co jeszcze wazniejsze - PRZYMIERZENIA!
Idealnie wyczyszczona w profesjonalnym zakładzie, nie posiada najmniejszych cech użytkowania. Zero rozpruć, wszystko wyglada idealnie! Jest tak piękna że ciężko mi się z nią rozstac, ale nie posiadam wystarczająco duzo miejsca na jej przechowywanie.

Rozmiar standardowe 38. Suknię można pomniejszyć jak i powiększyć o jeden rozmiar. Idealna na wzrost 166 cm + około 3-5cm obcas. Możliwość przedłużenia do około 174, oraz oczywiście skrócenia.

Suknia jednoczęściowa, wykonana jest z gniecionej tafty wyszywanej kryształkami Svarowskiego, jest lekka i niesamowicie wygodna. Piękny krój - suknia drapowana z jednej strony, materiał się nie gniecie. Tył sukni zapinany jest na zamek przykryty eleganckimi guziczkami - suknia posiada z tyłu również przepiękny tren z możliwością podpięcia.

Ja swój tren miałam "puszczony" w kościele, a pozniej podpięty na weselu - dzięki czemu mogłam bezkarnie i swobodnie szaleć na parkiecie :))

Do sukni dodaje gratis piękne czółenka Angielskiej firmy Next, rozmiar 39.

Mieszkam w centrum Gdańska Wrzeszcza, niedaleko Galerii Bałtyckiej.

ZAPRASZAM DO PRZYMIARKI! ZAKOCHASZ SIE W TEJ SUKNI TAK SAMO JAK JA! JEST BEZKONKURENCYJNA! A CENA OKAZYJNA!!!

wszelkie pytania:

email md191@o2.pl

tel kom 0695-088-599 lub domowy 058-341-04-21
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: SPRZEDAM suknię

http://images.google.com/images?q=pronovias+nepal&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&ei=iokRS56rAcegjAesua3MAw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=1&ved=0CBQQsAQwAA

Przepraszam ze taki dlugi ten link, ale jest to zbior pięknych zdjec mojej sukni :))

PS proponuję tez wpisac w google " pronovias nepal" i po kłopocie ! ;)

up!!!!!!!!!!!!!

zapraszam ")

UPUPUPUP

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Inne tematy z forum

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...