STANOWCZO ODRADZAM

Właśnie wróciłam ze spotkania, na którym miałam odebrać mieszkanie. Mieszkanie ma liczne usterki, jest niewykończone, brakuje klamek, okna nie działają. Liczne niedociągnięcia. Cala współpraca fatalna, bardzo trudny kontakt, bark jasnych informacji, brak transparentności, doliczanie 20 tyś do ceny mieszkania bezpodstawnie po czym wytłumaczenie "mała pomyłka".
Generalnie najgorszy deweloper jakiego znam.
Para, która miała zaplanowany odbiór mieszkania na ten sam termin, również bardzo się żaliła. Wręcz żałowali, że kupili mieszkanie u Gorskiego.
Ja zdecydowanie żałuję, punkt i inwestycja są ciekawe. Natomiast nie jest to warte nerwów ani ceny.
U Gorskeigo jesteś petentem a nie klientem.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

całkowicie się zgadzam, odebraliśmy mieszkanie i kontakt z ludźmi Górskiego urwał się, nie można doprosić się usunięcia usterek, nie odbierają telefonów, mają stałą gadkę na pytania. Materiały, z których wykonane jest mieszkanie, przyoszczędzone do granic możliwości i niechlujnie wykonane. Cienkie ściany, kupujesz drzwi ze standardową ościeżnicą, okazuje się że ściana jest węższa niż standard. Musisz zamawiać ościeżnice regulowane za 3-krotnie wyższą cenę.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

I ja się zawiodłam. Materiały jak materiały, nie on jeden tak buduje, niestety. Ale jeśli chodzi o kontakt z biurem...szkoda słów. Może byłoby inaczej, jakby mieli więcej ludzi bo, nie ma co ukrywać, oni są zarobieni i stąd problemy ;/ U nas usterki usuwali pół roku. Część opóźniła się z powodu pogody, ale prawdą jest że w ogóle nie powinny wystąpić. Przykre jest to jak traktują klienta, a szkoda bo ofertę mają całkiem niezłą.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0