STARAJĄCE SIĘ L

Beta 3174 bardzo urosła od tej z przed 2 tygodni (było trochę ponad 200). Dlatego nie mogę się powstrzymać i zakładam nowy wątek. Z całych sił czuje że jest dobrze a na usg fasolka poprostu się skryła bo jest tak malutka a we wtorek się ujawni i będzie mieć wielkie wejście :-)
mam nadzieję że się nie pośpieszyłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ L

AgaB wlasnie spojrzalam na Twoj suwaczek..pobraliscie sie rok przed nami i 1 dzien po nas hehe...bardzo zblizone daty:-)

tym inteligentniejsze są te ptaki, skoro nasza lipcowa jesień ich nie zmyliła;)

Zalezy czy patrza na kalendarzową czy pogodową jesien, bo jak pogodową to powinne juz w lipcu odleciec ;)

jakos tak pod koniec marca..wszystko zalezy jaka bedzie tu pogoda.swoja droga..musza byc madre takie ptaki,ze wiedza,ze u nas jest wiosna..czy zbliza sie jesien,ze zbieraja sie do odlotu:-)

to wszystkie będziecie na tym samym etapie;)

a właśnie... nie wiecie, kiedy bociany przylatują do Polski?
bo teraz to rzeczywiście są ptasie sejmiki - zbierają się do odlotu.... ostatnia szansa, by złożyć zamówienie;P

dziekuję..3majcie kciuki..moze sie uda za 1 razem?;-)

dowcip dobry heh:-)
duzo bocianow krazylo w ost. czasie nad naszym domem..a u kuzynki to az 4 usiadly na ich dachu:-)

choc czytalam wczoraj,ze bociany przygotowuja się do odlotu na zime juz..wiec moze dlatego w tak licznym gronie kraża?

w mojej pracy jest 5 dziewczyn w ciazy..przez ponad 10 lat nie byla zadna a teraz nagle wysyp..smialismy sie,ze te bociany cos kraza nad nasza firma..wiec i moze to idla mnie jakis znak..nie chce sie nakrecac,ale ciagle o tym mysle..

witaj stokrotka:) powodzenia:):):)

a ja na dobry poranek mam dla Was kawał (oczywiście z joemonstera...):

- Kochanie - mówi dziewczyna do chłopaka - jesteśmy ze sobą już pół roku i nie mogę już dłużej przed tobą ukrywać, że to jest szósty tydzień...
- BLAD'!!!
- ... odkąd dowiedziałam się, że mam AIDS.
- Uf....

czesc Dziewczyny, jestem tu nowa..
jesteśmy kilkanascie dni po slubie,ale juz sie staramy:-)

nigdy nie dostawalam regularnie @..bralam tabsy, odstawilam..moja gin nie mowila,ze musimy uwazac czycos..powiedziala,ze po odstawieniu tabsow mam zaczac brac kwas foliowy wiec biore i czekamy... nie wiem czy mialam OWU.. teraz w czw.-pt bedzie 28 dzien..wiec powinnam dostac @..zadnych objawow nie mam..nie bola mnie piersi jak zawsze inie wyskoczyly pryszcze..jak zawsze przed@..od dwoch dni ciagle bym spala..i pobolewa mnie lewy jajnik..

chyba poczekam do pt...

a ja czekam na @... cykle 24-26, dzis 26dc i cisza....

ja już po owu.. teraz czekam na efekty ;)

Ja mam gina 1.09. Akurat to termin przed OWU więc będę widzieć czy w ogóle coś mi tam rośnie:)

dziewczyny, ja rozumiem weekend, ale, co tu tak pusto i cicho?

u nas weekend, spokojnie, bez rewelacji, ale za to przyszły to wesele :D
a za tydzień w pn pełni dobrych myśli do gina

tinker bell ja tez dzisiaj poskacze:)))) na impersce oczywiscie:))))))))

Mój weekend nie może być owocny. Kończy się @;) Ale dziś poskaczę trochę na impressce. A co mi tam:)

Ale tutaj cichutko. :P

Miłego, owocnego weekendu. :*

spróbuj może w invicta z samego rana - ja tydzień temu byłam koło południa, to już było za późno an wynik tego samego dnia

Kobrita, trzymam kciuki:)

W szpitalu na pewno tego samego dnia byłby wynik. Ale nie wiem czy można sobie pójść tak z ulicy;/ No chyba, że pójdziesz na ginekologię, powiesz że podejrzewasz, że jesteś w ciąży i dostałaś plamienie;) Tudzież silny ból brzucha. Sami Ci zrobią łącznie z USG;)

Kobritta trzymam kciuki, aby kreseczka ciemniała :))))))) niestety nie wiem gdzie robią w sobotę

dziś mój 37 dc, rano zrobiłam test, nie chce się nakręcać ale wyszła druga bardzo blada kreska, nie zniosę tej niepewności- nie wiecie może czy jutro zrobię gdzieś Bete i dostanę wynik jeszcze tego samego dnia??

nadal czekam na @

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (77 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

Niania- jaki macie zakres obowiązków? (55 odpowiedzi)

Chodzi mi o czas, w którym np dziecko śpi- powiedzmy 2-3h w ciągu dnia. Czy niania gotuje obiad,...

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...