STARAJĄCE SIĘ L

Beta 3174 bardzo urosła od tej z przed 2 tygodni (było trochę ponad 200). Dlatego nie mogę się powstrzymać i zakładam nowy wątek. Z całych sił czuje że jest dobrze a na usg fasolka poprostu się skryła bo jest tak malutka a we wtorek się ujawni i będzie mieć wielkie wejście :-)
mam nadzieję że się nie pośpieszyłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ L

Mój PMS chyba mówi sam za siebie.... :/

hop hop:)

ale jestem glupia:))))) wlsnie sobie wkrecilam ze za tydzien zajde w ciaze:) fakt faktem jak wrocila owulka i do tego puphaston to moooozeee:) a mialam sie nie wkrecac.....

ja równiż czekam na @; dziś 35 dc, ostatni cykl był 36-dniowy; zobaczymy co przyniesie jutro:/

No i przyszła....skubana @. ;/

No nic, to na kiedy kolejny termin?;)

58 dni?? To nie ma opcji by Cię odesłali z kwitkiem.
Ale w takim późnym dc to chyba nawet zwykłe testy by wyszły, co?

adziula, gp robi bete a nie zwykly test z moczu, uwierz mi, bo juz tak mialam naprawde...bo tu robia z moczu hihi,jak mialam wypadek samoch.w 14 tc tez bete w szpitalu robili z moczu itp...

no ale jak nie masz okresu przez 2 miesiace to cos jest chyba nie tak ? wiec powinni zrobic ??

u nas musialabym isc do gp- a ten zrobi mi test dokladnie taki sam jak mam w domu.czyli jak dla mnie mija sie to z celem. niemniej jednak, jesli sie nic nie wydarzy do konca mca to pojde. akurat maz bedzie mial wolne to zostanie z synkiem a ja pojde do gp. tylko te cholery to sa takie, ze usiadziesz u nich pogadasz sobie i dowidzenia. zadnych badan, skierowan nic. dlatego na sama mysl mi sie odechciewa.

Adziula, a nie mozesz isc do gina ??

Tinker to mamy to samo- no przeciez widzialam cos na tamtym tescie, 2 dnia znowu cos bylo i od tamtej pory wszystkie negatywne. apogeum wkrecania tez mi juz przeszlo. czekam na @ ktorego dalej nie ma :/ maz dalej sie upiera, ze jestem w ciazy. dzisiaj juz 58dzien cyklu, wiec tak czy inaczej, w ta czy we w ta powinno byc cos wiadomo.

poki co, zamuje sie wyprowadzka od synka z pokoju. musimy w zwiazku z tym zrobic maly remoncik, wymienic meble itd wiec mam nadzieje, odciagne sie troche od tematu starania sie . ah zeby to bylo takie latwe odpuscic sobie myslenie....

Hahahaha...ja już się wystarczająco wkręcam sama:) Ale dziś jak poczułam @ to przestałam się nakręcać. Natomiast wczoraj wieczorem miałam apogeum wkręcania;) Bo...

W poniedziałek rano rrobiłam test. Tak się śpieszyłam, że wrzuciłam go zaraz potem do szuflady do kompletu z testem z przed kolejnych 2 dni. I wczoraj wyciągałam coś z szuflady i na tym poniedziałkowym jest słaba druga krecha. Na tym pierwszym takiej nie ma. No i teraz pytanie, czy wyszło ta kreska w "ustawowym" terminie czy też później po prostu. Oczywiście jeszcze wczoraj zrobiłam kolejny, ale wyszedł negatywny.

Więc wczoraj wkręcania był szczyt, który dziś mi przeszedł.;)

ja nakręcam tinker bell:P

Nie lubie Was za to nakrecanie :P

jak to co powie?
powie: gratulacje, jest Pani w ciąży, to... 5/6/7 tydzień:D

Nulka, ale to już jest "stare" ;)

No nie wiem nie wiem, czy będę zakładać. Miałam wcześniej problemy z PCO. Natomiast po diecie, @ mi się wyregulowała i jest co m-c w terminie. Od pół roku co najmniej. No i tak sobie pomyślałam, że może w związku z tym, są też jajeczka. We wrześniu mam wizytę u gina, więc zobaczymy co mi powie jak "zajrzy". Bo może się okaże, że mimo wszystko czeka mnie długa droga do "siostrzyczki".

nulka!!! ty potworze!!!

niech bedzie... dwoje dzieci...:P

Tinker juz moze swoje tulic,nie musi czekac 9mc-y ;)

Tinker... wiesz... ciązowe i 2kczkowe są zbieżne...
napięcie w podbrzuszu, drażliwość piersi...
Ja tam myślę, że za niedługo nam wątek założysz:D a na przełomie kwietnia i maja dziecko tulić swoje będziesz:)

Jutro spodziewany termin @. Dziś czuję niestety w podbrzuszu zbliżającą się comiesięczną katastrofę;/

Akamara skok jest po owulacji i wcale nie musi być od razu jak pęknie pęcherzyk...trzymam kciuki za Was &&&

Inne tematy z forum

od którego tygodnia ciąży brałyście kwas foliowy (60 odpowiedzi)

Wszędzie mówią i piszą, jak ważny jest kwas foliowy w rozwoju maleństwa i aby brać go już...

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...