STARAJĄCE SIĘ L

Beta 3174 bardzo urosła od tej z przed 2 tygodni (było trochę ponad 200). Dlatego nie mogę się powstrzymać i zakładam nowy wątek. Z całych sił czuje że jest dobrze a na usg fasolka poprostu się skryła bo jest tak malutka a we wtorek się ujawni i będzie mieć wielkie wejście :-)
mam nadzieję że się nie pośpieszyłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ L

iwonka trzymaj sie dzielnie...

dziewczyny powiedzcie mi jak to jest w piątek byłan na usg i w lewym jajniku miałam pęcherzyk na 19mm, lekarz powiedział,że w weekend pęknie i że mamy sie brac do roboty:) wczoraj miałam silne bóle właśnie z lewej strony,ale skoku temepratury dzisiaj nie było. I zastanawiam sie czy moze tak być,że była owulacja, bez skoku temepratury, albo ze skok dopiero bedzie po owulacji, dzisiaj jest u mnie 14 dc.

Iwonka bardzo ale to bardzo mi przykro :(
ja tez dochodze do siebie po takiej stracie jak Twoja, badz dzielna :*

Iwonka

Iwonka, tak mi przykro, doskonale wiem jaki to bol i strata, lacze sie z Toba i trzymaj sie

Bardzo współczuje:( trzymaj się Kochana!

Przykro mi:((

:(((

Iwonko - tak mi przykro :(:(:(

Bardzo mi przykro...

Iwonka bardzo mi przykro, wiem co czujesz - przeszłam przez to...będzie dobrze:*

Iwonka strasznie mi przykro, ale wierze, ze jeszcze bedzie dobrze! sciskam mocno.

Niestety moja przygoda z ciążą wczoraj się skończyła. :-( ...takie malutkie,... takie kochane,... tak krótko. Pewnie za jakiś czas do was wróce a narazie walcze ze smutkiem

Dzieki za odpowiedzi :)

Czas na mnie, żeby do Was dołączyc. Nie udało nam się po pierwszej próbie, za tydzień druga próba...

nulka, mnie testy owulacyjne oszukaly, w sensie 2 pieknych ciemnych kresek pokazujacych owulacje, ktorej tak naprawde nie bylo takze nie wiem czemu tak pokazaly

Adziula, tak jak dziewczyny radza, clearblue albo firstresponse, naprawde warto je uzyc, tez polecam z wlasnego doswiadczenia:)

a ja mam dzis wizyte u ginekologa..
siedze w pracy i zastanawiam sie jak bardzo ucieszyłabym się, gdyby bez staran - powiedział ' Jest Pani w ciąży' ...

Test owu wykryje wzrost LH, ale to nie znaczy, że pęcherzyk pęknie i uwolni komórkę

Adziula kup sobie test clearblue, który wyświetli pregnant/not pregnant...albo ten test, są na prawdę dobre http://www.firstresponse.com/

Dziewczyny, szukam dla Babci endokrynologa w Gdańsku, ale na fundusz, bo ma od lekarza skierowanie, czy któraś wie gdzie mają podpisany kontrakt z NFZtem?? Byłabym wdzięczna za pomoc!!

Aga, priv ;)

Inne tematy z forum

pomóżcie-pomysł na własny biznes (108 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...