STARAJĄCE SIĘ L

Beta 3174 bardzo urosła od tej z przed 2 tygodni (było trochę ponad 200). Dlatego nie mogę się powstrzymać i zakładam nowy wątek. Z całych sił czuje że jest dobrze a na usg fasolka poprostu się skryła bo jest tak malutka a we wtorek się ujawni i będzie mieć wielkie wejście :-)
mam nadzieję że się nie pośpieszyłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ L

iwonka trzymaj sie dzielnie...

dziewczyny powiedzcie mi jak to jest w piątek byłan na usg i w lewym jajniku miałam pęcherzyk na 19mm, lekarz powiedział,że w weekend pęknie i że mamy sie brac do roboty:) wczoraj miałam silne bóle właśnie z lewej strony,ale skoku temepratury dzisiaj nie było. I zastanawiam sie czy moze tak być,że była owulacja, bez skoku temepratury, albo ze skok dopiero bedzie po owulacji, dzisiaj jest u mnie 14 dc.

Iwonka bardzo ale to bardzo mi przykro :(
ja tez dochodze do siebie po takiej stracie jak Twoja, badz dzielna :*

Iwonka

Iwonka, tak mi przykro, doskonale wiem jaki to bol i strata, lacze sie z Toba i trzymaj sie

Bardzo współczuje:( trzymaj się Kochana!

Przykro mi:((

:(((

Iwonko - tak mi przykro :(:(:(

Bardzo mi przykro...

Iwonka bardzo mi przykro, wiem co czujesz - przeszłam przez to...będzie dobrze:*

Iwonka strasznie mi przykro, ale wierze, ze jeszcze bedzie dobrze! sciskam mocno.

Niestety moja przygoda z ciążą wczoraj się skończyła. :-( ...takie malutkie,... takie kochane,... tak krótko. Pewnie za jakiś czas do was wróce a narazie walcze ze smutkiem

Dzieki za odpowiedzi :)

Czas na mnie, żeby do Was dołączyc. Nie udało nam się po pierwszej próbie, za tydzień druga próba...

nulka, mnie testy owulacyjne oszukaly, w sensie 2 pieknych ciemnych kresek pokazujacych owulacje, ktorej tak naprawde nie bylo takze nie wiem czemu tak pokazaly

Adziula, tak jak dziewczyny radza, clearblue albo firstresponse, naprawde warto je uzyc, tez polecam z wlasnego doswiadczenia:)

a ja mam dzis wizyte u ginekologa..
siedze w pracy i zastanawiam sie jak bardzo ucieszyłabym się, gdyby bez staran - powiedział ' Jest Pani w ciąży' ...

Test owu wykryje wzrost LH, ale to nie znaczy, że pęcherzyk pęknie i uwolni komórkę

Adziula kup sobie test clearblue, który wyświetli pregnant/not pregnant...albo ten test, są na prawdę dobre http://www.firstresponse.com/

Dziewczyny, szukam dla Babci endokrynologa w Gdańsku, ale na fundusz, bo ma od lekarza skierowanie, czy któraś wie gdzie mają podpisany kontrakt z NFZtem?? Byłabym wdzięczna za pomoc!!

Aga, priv ;)

Inne tematy z forum

Niania- jaki macie zakres obowiązków? (55 odpowiedzi)

Chodzi mi o czas, w którym np dziecko śpi- powiedzmy 2-3h w ciągu dnia. Czy niania gotuje obiad,...

Gdzie kupię duże kartony? (19 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, gdzie można kupić duże kartony, nawet takie 150x150x150? Castorama? Praktiker...?

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...