STARAJĄCE SIĘ L

Beta 3174 bardzo urosła od tej z przed 2 tygodni (było trochę ponad 200). Dlatego nie mogę się powstrzymać i zakładam nowy wątek. Z całych sił czuje że jest dobrze a na usg fasolka poprostu się skryła bo jest tak malutka a we wtorek się ujawni i będzie mieć wielkie wejście :-)
mam nadzieję że się nie pośpieszyłam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ L

a czemu się zastanawiasz czy owu była czy nie?

wolne kartki to ja wykorzystuję, jak jadę do dentysty - za jednym zamachem mi robi tyle, że rozpisać musi na 3-4 wizyty...

tylko rumua.... mozesz miec ksiazeczke jak masz wolne kartki, to tez to wykorzystają... ;)

Tzn miałam 3 z jasniejsza kreską i jeden mocny(, ale Gosik_sz mówiła, ze ona w ogole nie miala ciemnej kreski a jest w ciąży ;) stad moje zastanowienie...

nulka - test owu "wyłapuje" pik LH... musiałabym poczytać, czy może skoczyć LH a pęcherzyk nie pęknąć...

a negatywne testy też miałaś? czy pierwszy test to pozytyw?

oooo
to może się tam wybiorę zapisać...
mnie chyba nawet wygodniej tam na 8 rano niż po pracy się dostać...

zobaczymy, czy przez weekend krew zaleje i w pn się umówię (czy zaleje czy też nie;P)

może głupie pytanie, ale... teraz już nie trzeba książeczek nosić? tylko rmua na "wejściu" pokazać jako dowód ubezpieczenia NFZ?

AgaB, jak na popołudniowe godziny to ok 2-3 tygodni, natomiast na ranne to nawet 2 dni ;)

Dziewczyny, jakie jest prawdopodobienstwo ze test owu kłamał? w sensie, ze wykrył owu dwiema grubymi krechami a jej wcale nie bylo ??

a ja sie boje, ze za szybko sie cieszylam... kolejene 2 testy i guzik. na wczorajszym tylko pod swiatlo bylo widac na dzisiejszym nic. a przeciez z kazdym dniem powininien byc wyrazniejszy ;(

oznak @ jednak dalej nie ma. boli mnie lewy jajnik i piersi
(u mnie to nie oznaki @) jest mi momentami strasznie niedobrze, mam odruch wymiotny na zapach albo widok niektorych rzeczy. a testy dalej nie jednoznaczne. wczoraj to mialam jeszcze nadzieje, dzisiaj juz nic. szkoda, ze nie jestem w pl to bym bete juz wczoraj zrobila. u nas jest ta z moczu- a paski do jej robienia mam w domu, wiec nie bede juz szla do gp...

za tydzien mam 9 rocznice z mezem, myslalam, ze bede miala taki ladny prezent ;(

no ja w końcu clo tez nie wykupiłam i nie wzięłam, teraz staramy się bez ciśnienia- może tak będzie łatwiej
Trinker Bell- chyba też się wybiorę na spacer, skoro te bociany takie łatwe:)

Spadłyśmy:)

Ale cisza w tym wątku. Jeszcze niedawno jak tylko podczytywałam to wrzało w wątkach staraczek:)

Muszę się Wam do czegoś przyznać;) Gdy się staraliśmy to na spacerze 2 razy bocian mnie "przeleciał";)

Noja właśnei też dostałam receptę na clo i pregnyl :) ale...dobrze, że nei wykupiłam :P :)

ja rónież polecam dr. Olszewską, prowadziła moją ciąże i byłam bardzo zadowolona, teraz nadal do niej chodzę i od razu zleciła mi wszystkie niezbędne badania, miałam również monitoring i przepisane clo

nulka - a nie wiesz, czy ma miejsca jeszcze?
a jakie kolejki?

bo w sumie przydałoby się znaleźć jakiegoś lekarza na NFZ (bo "normalnie" chodzę na Pomorską z ubezpieczenia pracowego) a już na pewno bliżej niż na Żabiance...

Ja na pewno wrócę do lekarza, który prowadził moją pierwszą ciążę. W przychodni przy szpitalu wojewódzkim. O ile jeszcze jest.;/

Bo to już dość dawno temu było.

Ja co prawda chodze do dr Januszewskiej, ale jestem z niej zadowolona, co 2 mc robi monitoring plus powiedziala, ze jak przez 3 cykle sie nie uda, to zaczynami z lekami, badania pozlecała mi na 1 wizycie.
Chodze na NFZ ;)

Asiunia niestety nie znam lekarzy w Luxmedzie...ale z prywatnych lekarzy mogę polecić Dr Olszewską z Wrzeszcza. Powiem szczerze, że też byłam u kilku lekarzy a Ta Pani od razu konkretnie zaczęła ze mną rozmawiać, zleciła badania powiedziała co i jak. Przeprowadziła mnie przez "podglądanie owu" (w poprzednim cyklu jak byłam u innej gin to nawet nie zaproponowała ponownego usg...) powiedziała jak ona to widzi wszystko w mojej sytuacji i przy moich wynikach. Generalnie udało nam się, że tak powiem bez "wspomagania" ale już miałam nawet recepty wypisane na następny cykl (bo szła na urlop a powiedziała, że szkoda tracić cykl...) to mówi samo za siebie...
Także jeśli masz możliwość to polecam. Jeśli masz pytanie chętnie odpowiem tutaj albo na priv.

Oto adres strony: http://www.pro-femina.com :)

tak sobie myślę,że niepotrzebnie się chwaliłam u pani dr że poszłam do invicty...może bardziej by się przyłożyła...

Asiunia podłączam sie do pytania, dziewczyny poleccie jakiegos fachowca z lux medu:)

Dziewczyny, tak się właśnie zastanawiam...
chodzę do luxmedu do gin. pani P-S.
ale ostatnio czuję się trochę olewana.
staramy się od 2 lat bez efektów jak widać. pani dr oprócz tarczycy toxo i poziomu PRL nie zleciła mi żadnych innych badań.
nie miałam monitoringu, kazała tylko patrzec na owulacje poprzez testy owulacyjne, które-jak widac- nie sprawdziły się.
w marcu jak była promocja invicty 50 % zniżki na badania (albo nasienia,, albo zapasu komórek jajowych), skorzystaliśmy z tego i zrobiliśmy oba badania. oprócz tego po 2 wizytach w invikcie mam zrobione hormony, z których wnioskowac można, ze progesteron mam za mały w 2 fazie.u męża podstawowe badania wypadły książkowo.
oprócz tego jak byłam u dr P-S ostatnio, to ona mnie odesłała właśnie do invicty, twierdząc, ze ona juz nie może pomóc, ewentualnie moze mi przepisać badania z invicty na luxmed, ze bym miala mniejsze koszty. trochę mnie to wkurzyło, bo jakbym chciała chodzić do invicty, to bym chodziła. a nie chcę tam chodzić.
no i właśnie zastanawiam sie czy jakiś inny lekarz w luxmedzie byłby w stanie mnie poprowadzić do celu. może któraś z was ma dobre opinie o innych lekarzach gin z luxmedu.
proszę o pomoc.

dzisiaj dokladnie 40 dzien cyklu, przy czym obsawiam, ze bardzo poznie mialam owu.

dzisiaj przespalam pol dnia z synkem, jes 21 u mnie a ja juz zasypiam :/ maz jest dobrej mysli, ja juz sama nie wiem- zobaczymy co jutro i kolejne dni przyniosa.

za kciuki bardzo dziekuje :) za graulacje jeszcze poczekam az sie wyjasni, zeby nie zapeszyc :)

Oj tam, oj tam ;)

Buuuuu;)

W zasadzie na dzień dzisiejszy mam wszystkie objawy, które mogłabym sobie wkręcić, lub przypisać do zbliżającej się @;/
\Gdzie można klinknąć NIE LUBIĘ;)?

Inne tematy z forum

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

Mój pies ugryzł moje dziecko (32 odpowiedzi)

Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go z Ciapkowa, jest...

Problem z usypianiem dziecka- może ktoś miał podobny? (37 odpowiedzi)

Czy któraś z Was miała taki problem: Od kilku tygodni mam problem z kładzeniem małej spać...