STARAJĄCE SIĘ XXX

Dziewczyny oby ten watek był mega krótki!!!!
i czekam na nastepne mamusie :) ide teraz poszukac mamusiek lipcowych bo na lipiec mam termin :)

buziaki i powodzenia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: STARAJĄCE SIĘ XXX

walerka z ciebie to jest ekspert :) odpowiedzi zawsze trafione :)

w takim wypadku moze sie pokusze o bete przed sylwestrem ;)

swoją drogą to jestem 7 dni po owulacji tzn. tak wynika z moich wyliczeń, i strasznie mnie coś kłuje w okolicach jajnika :( nie bardzo wiem o co chodzi :(

to niestety nie zawsze zdjae egz..ja juz tez tak próbowałam i dupa blada....teraz jeszcze luz a w kolejnym cyklu nowe tabsy i kolejne iui..moze sie uda...wierzyc trzeba
czasami to wolałabym aby te wszystkie badania wykazały jakas chorobe bo wtedy leczy sie konkretnie cos..a my oboje zdrowi a dzidzi nie ma

mysle ze najwazniejsze to wrzucic na luz i wtedy wyjdzie:)

gosiunia mocno kibicuje oby były II kreski!
ja w tym cyklu nie staram sie ...odpoczywam..bo zwariuje...tak wiec luz bluse :)

gosiunia czekamy na wynik, powodzenia :)

nie dziękuję Kati :) jak tylko odbiore wynik po pracy to napisze.

gosiunia trzymam kciuki zeby sie udalo. koniecznie napisz!

czesc dziewczyny
ciagle wam kibicuje i podczytuje. zycze wam w tym nowym roku malego dodatku do rodziny.
kawa sie nie przejmujcie - mozna do 200mg kafeiny dziennie jedna kawa ma 140mg a herbata 50mg. a co do alkoholu to zanim sie zarodek zagniezdzi i zacznie czerpac od was to mija conajmniej 7-9 dni, do tego czasu sobie wedruje w jajowodach wiec tym tez sie nie przejmujcie.
beta wychodzi 7 dni po owulacji i wlasnie jest okolo 5.
powodzenia dziewczyny

Cześc dziewczyny, dopisuje się do wątku, również staramy się o dzidzie od 7 miesięcy, 17.12 miałam stwierdzoną owulację, wczoraj zrobiłam bhcg i dziś odbieram wynik, trochę się denerwuję... boli mnie dół brzucha i pachwina... oczywiście nie chce sobie wkręcac ciąży, bo kolejne rozczarowanie będzie smutne... ale pamiętajcie trzeba byc dobrej myśli!

Pozdrawiam i życze nowych fasolek :)

beta moze wyjsc nawet juz na poczatku ciazy, wczoraj widzialam jak AgusiaGda wklejala normy to wychodzi na to, ze jak beta jest >5 to oznacza ciaze i moze wyjsc juz we wczesnej ciazy

ja się "oszukuję" kawą zbożową :) a jak piję taką "normalną" to staram się pić słabą :)

a beta po jakim czasie powinna wyjść?

no wlasnie wiem ze po odstawieniu tak moze byc. ale nigdy nic nie wiadomo:)

ogolnie ja tez sie staram uwazac, ale nie chce przesadzac poki nie jestem pewna:) za to kawy nie umiem sobie odmowic

kati po odstawieniu tabletek wlasnie tak zwyczahowo jest ze ten drugi cykl jest troche dluzszy ale az taki dugi jak twoj to chyba nie ;)
ja jak odstawilam to pierwszy mialam bodajze 29dni a potem 34 dni..

co do testu to 5 dni przed @ to chyba za wczesniej, predzej juz beta, czytalam ze niektore laski robily testy pare dni po spodziewanej @ i wychodzily negatywne :)a z tym uwazaniem to faktycznie przekichane,wlasnie od 3 dni mnie lekko glowa pobolewa ale nie bralam nic bo sie balam, wole poczekac do tej cholernej @ :)

ja też staram się unikać alkoholu i w ogole staram się dbać o siebie ale w sylwestra to mi troche szkoda :)

ja juz od jakiegos czasu unikam alkoholu, chociaz przez swieta bylo to trudne:)

kati idź na Beta HCg - będziesz miała 100% pewności! kibicuję wam - czekającym, ale z testem się nie spieszcie - swoją drogą to przekichane mamy z tym wszystkim, ciągle tylko uważać i uważać trzeba :)

u mnie dzisiaj mija dwa tygodnie jak powinnam dostac @ i nic. zrobilam 3 testy wszystkie negatywne. nie wiem co sie dzieje. 2 miesiace temu odstawila tabletki antykoncepcyjne. pierwszy okres dostalam normalnie, a drugiego jak nie ma tak nie ma. czy to mozliwe zeby to byly skutki odstawienia tabsow? i dlaczego dopiero w drugim cyklu?

ja myśle czy w pt nie zrobić żeby na sylwestra ewentualnie nie ryzykować :) ale myśle że to za wczesnie co? 5 dni przed terminem @ ?
moze na bete isc? zwariować mozna :)))

lg83 ja mam dokladnie to samo z tym testem, chce juz go zrobic od rpau dni ale powtarzam sobie, ze nie ma sensu,jutro mam teoretycznie 28dc wiec zobaczymy, ponoc z duphastonem dostaje sie regularnie @, jak jutro nie dostane to pojutrze zrobie test

no właśnie ja też myślałam o sylwestrze "pic czy nie pić o to jest pytanie"... z drugiej strony na testowanie za szybko. z drugiej strony lampka szampana nie powinna zaszkodzić, wiele dziewczyn imprezuje i pije (nieświadomie) bo nie wie że jest w ciąży i rodzą się zdrowe dzieci. jeśli do piatku pojawia się jakieś oznaki to kupie test z apteki jeśli nie to będe bawiła się normalnie aczkolwiek z umiarem

Inne tematy z forum

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

Pająki pomocy (25 odpowiedzi)

Dziewczyny dostalśmy od znajomych choinkę i co dziś wstawiamy jado mieszkania ubieramy a plaga...

W góry pociągiem - gdzie? (50 odpowiedzi)

Mam pytania do bardziej doświadczonych turystów. Gdzie najlepiej wybrać się z dzieckiem na...